Toimistotila, Keilaniemi

Keilaniementie 8 - 720.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa uusi toimistokiinteistö Espoon Keilaniemeen.

Vuokrattavana 720m2 tilakokonaisuus. Vuokralaisella on mahdollisuus päästä muokkaamaan tilan toimintoja omien tarpeiden mukaan.

Keilaniementie 8 tulee olemaan moderni toimitila- ja asuinkiinteistö, jonka toimitilat tulevat vastaamaan nykyajan toimintatapojen vaatimuksia. Kiinteistö koostuu peräti 29 kerroksesta, joista kerroksissa 1-16 sijaitsevat toimitilat ja kerroksissa 17-29 asuinhuoneistot. Vuokrattavaa toimitilaa on yhteensä noin 14 500m2 ja kerrosten koot ovat 800m2-1600m2, ja ne ovat jaettavissa useammalle käyttäjälle. Kiinteistö rakennetaan BREEAM–ympäristösertifikaatin mukaisesti Excellent-tasolle. Talossa on mm. sisäkulkuyhteys suoraan metroasemalta ja Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee aivan kiinteistön vieressä. Kiinteistö valmistuu arviolta vuoden 2025 aikana.

Keilaniemi tunnetaan paikkana, johon on keskittynyt suomalaisten suuryritysten pääkonttoreita; Kone, Fortum sekä Neste.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaniementie 8
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 720.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Keilaniemi sijaitsee loistavalla paikalla metron sekä Länsiväylän lähettyvillä. Myös Raide-Jokeri helpottaa ja nopeuttaa työmatkaa. Helsinki-Vantaan lentokentälle n. 20 min.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo