Toimistotila, Herttoniemi

Sorvaajankatu 15 - 519.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Herttoniemestä.

Tämä 519m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Sorvaajankatu 15 on toimisto- ja teollisuuskiinteistö, joka sijaitsee Herttoniemessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Suurimpaan osaan tiloista on lastauslaituri- ja tavarahissiyhteys. Kiinteistössä on hyvät palvelut ja se on helposti saavutettavissa omalla autolla ja julkisella liikenteellä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Sorvaajankatu 15
Kaupunginosa Herttoniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 519.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä oman auton käyttäjille että julkisilla kulkijoille: Herttoniemen mertoasemalta lyhyt kävelymatka.
Palvelut Kiinteistössä on lounasravintola, joka vuokraa myös kattokerroksen sauna- ja edustustiloja. Myös kohteen lastauslaiturit ja tavarahissi palvelevat suurta osaa varasto- ja toimistotiloista. Lisäksi rakennuksen edustalla ja lastauslaiturin läheisyydessä on merkittyjä, lämmitystolpallisia autopaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo