Toimistotila, Vallila

Kumpulantie 11 - 2142.00 m²

Toimitilan kuvaus

Pääkonttoritason toimistotilaa Helsingin Vallilassa.

Tämä 2142m2 tila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila koostuu avotilasta, pienemmistä huoneista ja muutamasta neuvottelutilasta. Tilassa on myös omat keittiö- ja wc-tilat. Kuvat ovat esimerkkejä kiinteistön remontoiduista tiloista.

Kumpulantie 11 on entinen teknologiatalo kehittyvällä alueella Helsingin Vallilassa. Kiinteistössä on valoisat tilat, hieno auditorio sekä loistavat tavarankuljetusmahdollisuudet. Kiinteistössä on laustauslaituri, jonka kautta voi tuoda tavaraa tavarahissillä koko kiinteistöön. Kiinteistön tilat on mahdollista muunnella yrityksen tarpeiden mukaan.

Kiinteistö sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja kävelymatkan päässä Pasilan asemalta. Vallila tarjoaa yrityksille kaikki kansainvälisen tason palvelut. Lähellä sijaitsee muun muassa Mall of Tripla, Redi ja Messukeskus sekä monia trendikkäitä ravintoloita.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Kumpulantie 11
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2142.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka F2007

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkiset liikenneyhteydet, lähellä useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Pasilan asema kävelymatkan päässä. Hyvin saavutettavissa myös autolla sekä pyörällä.
Palvelut Kiinteistössä kuntosali, saunaosasto ja sosiaalitilat. Kohteessa on erinomainen lastausalue ja tavarahissi sekä tiloissa jäähdytys. Lähellä Mall of Triplan, Messukeskuksen, Train Factoryn, Businessparkin ja Mäkelänrinteen urheilukeskuksen kattavia ruoka-, bisnes- ja afterwork-palveluita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo