Toimistotila, Kalasatama

Vanha Talvitie 11 - 176.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Helsingissä, Hermannissa.

Tämä 176m2 tila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila kunnostetaan uudelle vuokralaiselle. Toimistoon on tavarahissiyhteys.

Vanha Talvitie 11 sijaitsee Hermannissa ja se koostuu kahdesta eri osasta. Ensimmäinen osa on rakennettu vuonna 1919 ja se on arkkitehtuurillisesti upea. Sieltä löytyy myös hieman erikoisempia ja persoonallisia tilaratkaisuja. Toinen osa on valmistunut 1991. Kiinteistön tiloissa on jäähdyttävä ilmastointi ja tiloissa CAT-5 -tasoinen tietoliikenneverkko.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Vanha Talvitie 11
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 176.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 17 - 21€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hermanni on kehittyvä työpaikka-alue, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Kalasataman metroasema sijaitsee vain 400 metrin päässä Vanhan Talvitien kiinteistöstä.
Vanha Talvitie 11 sijaitsee Hermannissa, Vanhan Talvitien ja Verkkosaarenkadun kulmassa.
Palvelut Sörnäisten alueen palvelut lähellä: ruokakauppoja sekä ravintoloita. Chef Wotkin'sin tehtaanmyymäälä sijaitsee vastapäätä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo