Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 10 - 410.50 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimitilaa Life Science Center Keilaniemessä.

Tämä 410,5m2 tila sijaitsee Life Science Centerin E-talon 5.kerroksessa.

Keilaranta 10-16 eli Life Science Center tarjoaa käyttäjille on korkealaatuiset ravintola- ja catering-palvelut, kokous- ja edustustilat, pyöräparkin, autopesulan, hammaslääkärin, kampaamon, hierojan, pesulan ja kuntosalin. Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 11 minuutissa ja Raide-jokeri on parantanut yhteyksiä entisestään.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 10
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 410.50 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka D2013

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Life Science Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 11 minuutissa ja Raide-jokeri on parantanut yhteyksiä entisestään. Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin. Pysäköintioikeuksia on mahdollista vuokrata.
Palvelut Tarjolla on korkealaatuiset ravintola- ja catering-palvelut, kokous- ja edustustilat, pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula ja kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo