Toimistotila, Perkkaa

Hatsinanpuisto 8 - 153.00 m²

Toimitilan kuvaus

Muuttovalmista toimistotilaa uudesta Leppävaaran OOPS:sta.

Tämä 153m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 9. kerroksessa.

OOPS eli Oasis of Professionals sijaitsee Leppävaaran Hatsinanpuistossa, Turun moottoritien ja Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Leppävaaran juna- ja bussiasema sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Kokonaisuuteen rakennetaan vaiheittain viisi toimistotaloa ja hotelli. Toimistot toteutetaan lähtökohtaisesti monikäyttäjäkonseptin mukaisesti, mutta tarvittaessa myös pääkonttorikäyttöön. Lisäksi kokonaisuuteen tulee myös kaupallista tilaa täydentämään Sellon palveluja sekä liikuntakäyttöön soveltuvia tilakokonaisuuksia. OOPS yhdistää saumattomasti työn, vapaa-ajan, harrastukset ja viihteen. Tavoitteena on sertifioida OOPS BREEAM Excellent -tasolle.

Kokonaisuuteen tulee 40000m2 toimistotilaa, 38000m2 liike- ja vapaa-ajantiloja ja noin 15000m2 asuntoja. Ensimmäinen AB-vaihe valmistui syksyllä 2021.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Hatsinanpuisto 8
Kaupunginosa Perkkaa
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 153.00 m²
Kerros 9 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kehä I:n ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä. Lyhyt matka Leppävaaran juna-asemalle ja bussiasemalle.
Palvelut Monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut. Runsaasti kaupallisia toimijoita ja erinomaiset liikuntapalvelut. Lähellä kauppakeskus Sellon laaja palvelu- ja liikevalikoima.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo