Toimistotila, Vantaankoski

Martinkyläntie 9 - 1710.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Vantaan Sanomalasta, Vantaankoskelta.

Tämä 1710m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimisto on siistissä kunnossa, siinä on avotilaa, lasiseinäisiä neuvotteluhuoneita/työskentelytiloja ja huonekorkeus on yli 4 metriä. Toimistossa on isot ikkunat, jotka tuovat tilaan valoa. Tila on mahdollista vuokrata myös kalustettuna. Tilan vieressä on tilavat taukotilat sekä omat wc-tilat.

Sanomala on kulttuurihistoriallinen kiinteistö, jossa tarjolla on varasto-, tuotanto- sekä toimistotilaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella. Se on rakennettu vuonna 1977, jonka jälkeen sitä on laajennettu vuonna 1984 omalla toimisto-osalla. Päärakennus eli Painotalo ja myöhemmin rakennettu toimistotalo on yhdistetty toisiinsa yhdyskäytävällä. Kiinteistössä on lounasravintola, kuntosali, suihkutilat, neuvottelutiloja. Pihalla on pysäköintipaikkoja.

Painotalo koostuu neljästä eri kerroksesta. Pohjakerroksessa on sisääntuloaula ja sosiaalitiloja. Muissa kerroksessa on saatavilla niin tuotanto-, varasto- kuin toimistotiloja. Tilojen vapaakorkeudet voivat olla jopa yli 20 metriä. Toimistorakennus koostuu kuudesta eri kerroksesta. Alimmassa kerroksessa on sisääntuloaula ja muissa kerroksissa toimistotiloja sekä konesalitilaa. Toimistotilat on mahdollista muokata moderneiksi tiloiksi uudelle vuokralaisille. Kiinteistössä on lastauslaituri, lastaustaskuja sekä kaksi tavarahissiä kantavuuksiltaan 2000kg ja 3000kg.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (22)
Kohteen tiedot
Sijainti Martinkyläntie 9
Kaupunginosa Vantaankoski
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1710.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 11 - 15€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n läheisyydessä. Vantaankosken junaseisake kävelyetäisyydellä.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut, joihin lukeutuu aula- ja vastaanottopalvelut, vuokrattavat neuvottelutilat, henkilöstöravintola, suihku- ja pukuhuonetilat ja kuntosali. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintipaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo