Toimistotila, Ruoholahti

Porkkalankatu 1 - 733.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin Ruoholahdessa.

Tämä 733m2 tila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila on pääosin huoneellista, mutta se on muokattavissa monitilatoimistoksi.

Lepakko eli Porkkalankatu 1 sijaitsee erinomaisella paikalla, Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. Saavutettavuus on hyvä sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Kiinteistön tilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaan ja kiinteistössä on kattavat palvelut yrityksen toiminnan tueksi. Talossa on panostettu uusiutuvaan energiaan ja sen katolta löytyy pääkaupunkiseudun suurin kiinteistökohtainen aurinkovoimala

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Porkkalankatu 1
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 733.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 26 - 30€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Länsiväylän sillan vieressä.
Palvelut Kiinteistössä neuvotteluhuoneita, moderni auditorio, tilava kahvila-ravintola, toimiva ja viihtyisä kuntosali ryhmäliikuntatiloineen sekä sujuvat aulapalvelut. Pysäköintipaikkoja on saatavilla omasta parkkihallista.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo