Toimistotila, Kamppi

Kansakoulukuja 1 - 642.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edustavaa toimistotilaa Helsingin Kampissa.

Tämä 642m2 tila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa ja se koostuu vierekkäisistä 465m2 ja 177m2 toimistoista. Tila muokataan tulevan vuokralaisen tarpeita vastaavaksi. Tilaan on yhdistettävissä 6. kerroksen n. 77m2 kokoiset edustussaunatilat omalla terassilla ja takkahuoneella.

Kansis1 on Aulis Rankan suunnittelema arvokiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Kampintorin laidalla, Fredan ja Kansakoulukadun kulmauksessa. Kiinteistöön on tulossa kattavat palvelut vuokralaisille, mm. aulapalvelu, neuvottelutilat, sosiaali- ja liikuntatilat sekä ravintola. Se on liikenteellisesti helposti saavutettavissa. Rakennus on valmistunut vuonna 1927 ja se on toiminut mm. Eläke-Fennian pääkonttorina. Lähellä Kampin ja keskusta-alueen loistava palveluvalikoima.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (31)
Kohteen tiedot
Sijainti Kansakoulukuja 1
Kaupunginosa Kamppi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 642.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 32 - 36€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet raitiovaunuilla, busseilla ja metrolla.
Palvelut Helsingin keskustan palvelut aivan vieressä. Muun muassa kauppakeskukset Forum ja Kamppi. Vuokrattavissa parkkipaikkoja hallista. Kiinteistöön tulossa aulapalvelu, neuvottelutilat, sosiaali- ja liikuntatilat sekä ravintola.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo