Toimistotila, Ruoholahti

Salmisaarenaukio 1 - 694.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä ja valoisaa toimistotilaa meren rannalla Ruoholahdessa.

Tämä 694m2 korkeatasoinen toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimiston pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä muutoksia. Toimiston huonekorkeus on neljä metriä ja ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. Tilasta on upeat merinäkymät. Kuvat ovat yleiskuvia kerroksen tiloista.

Salmisaarenaukio 1 sijaitsee näyttävällä paikalla Helsingin Ruoholahdessa. Kiinteistöstä on vähän alle kilometrin matka Ruoholahden metroasemalle. Metroaseman ja Salmisaarenaukion välillä kulkee ruuhka-aikoina pikkubussi, mikä helpottaa työmatkoja. Kiinteistössä toimii suosittu lounasravintola Factory. Talossa on aulapalvelu, neuvottelutiloja sekä autohalli ja pyöräparkki. Viereissä sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskus, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Kauppakeskus Ruoholahteen on noin kilometrin matka. Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet Länsiväylää pitkin.

Kohteen omistaa Castellum.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (21)
Kohteen tiedot
Sijainti Salmisaarenaukio 1
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 694.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 25 - 29€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Metroasemalle noin kilometrin matka. Raitiovaunupysäkki 500 metrin päässä.
Palvelut Rakennuksessa aulapalvelu, lounasravintola ja neuvottelutiloja. Pysäköintihallissa parkkipaikkoja erikseen vuokrattavissa. Kiinteistössä on pyöräparkki ja suihkutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo