Toimistotila, Haaga

Aku Korhosen tie 4 - 2142.00 m²

Toimitilan kuvaus

Valoisaa toimistotilaa Kehä I:n juurella Helsingissä.

LOOP 2 -talossa on vapaana kaksi 1071m2 kokoista toimistokerrosta (kerrokset 4. ja 5.), jotka on mahdollista vuokrata yhdessä tai erikseen. Kerroksen tila voidaan jakaa kahteen pienempään osaan tarpeen mukaan. Vapaata tilaa on yhteensä 2142m2.

Kuvat ovat 5. kerroksen tiloista sekä kiinteistön yleisistä tiloista.

LOOP-toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Pohjois-Haagan juna-asemalle on lyhyt kävelymatka. Kiinteistö sijaitsee kauppakeskus Kaaren lähellä, joten monipuoliset palvelut ovat kivenheiton päässä. Kiinteistössä on lounasravintola, varattavia neuvottelutiloja, kuntosali, liikuntahalli, sauna- ja edustustilat pukuhuoneineen sekä runsaasti pysäköintitilaa. Pysäköintihallissa on sähköautojen latausmahdollisuus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (27)
Kohteen tiedot
Sijainti Aku Korhosen tie 4
Kaupunginosa Haaga
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2142.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 20 - 24€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä I:stä pitkin. Pohjois-Haagan juna-asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.
Palvelut Kiinteistössä on lounasravintola, varattavia neuvottelutiloja, kuntosali, liikuntahalli, sauna- ja edustustilat pukuhuoneineen sekä runsaasti pysäköintitilaa. Pysäköintihallissa on sähköautojen latausmahdollisuus. Kauppakeskus Kaaren monipuoliset palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo