Toimistotila, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 18-20 - 847.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa näkyvällä paikalla Hakaniemen Ympyrätalossa.

Tämä valoisa 847m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 9. kerroksessa. Tilassa on suuret ikkunat. Kuvat ovat yleis- ja havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Kiinteistössä on erinomaiset muut palvelut, joihin lukeutuvat mm. päivittäistavarakauppa, apteekki ja ravintola. Hakaniemen tori ja Kauppahalli palveluineen sijaitsevat vastapäätä kiinteistöä. Lisäksi lähellä on mm. Helsingin kaupungin teatteri, Juttutupa ja kelluva ravintola Meripaviljonki.

Ympyrätalo eli Siltasaarenkatu 18-20 on tunnettu maamerkki ja yksi Hakaniemen keskeisimmistä paikoista. Se sijaitsee Siltasaarenkadun, Eläintarhantien ja Porthaninrinteen keskiössä. Kiinteistö valmistui vuonna 1968 KOP:in käyttöön ja sen ovat suunnitelleet Heikki ja Kaisa Siren. Rakennuksen julkisivu, sisäänkäynnit, sisäpiha ja porraskäytävät ovat suojeltuja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (17)
Kohteen tiedot
Sijainti Siltasaarenkatu 18-20
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 847.00 m²
Kerros 9 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 26 - 30€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Lyhyt matka Helsingin Rautatieasemalle.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita ja muut Hakaniemen palvelut. Kiinteistössä on aulapalvelu ja henkilöstöravintola. Kellarissa autopaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo