Tuotantotilat, Roihupelto

Laippatie 5 - 70.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimisto, tuotanto- tai varastotilaa Herttoniemen Roihupellossa.

Kyseinen 70m2 kevyeen tuotantoon tai varastointiin soveltuva tila sijaitsee kiinteistön 2.kerroksessa. Yhteiskäyttöiset wc-tilat ovat käytävällä.

Laippatie 5 sijaitsee Roihupellon teollisuusalueella, lähellä Itäväylää. Kiinteistössä on vuokrattavia toimisto-, varasto- ja tuotantotiloja. Talossa on tavarahissi. Kiinteistö sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Siilitien metroasemalle on lyhyt kävelymatka.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Laippatie 5
Kaupunginosa Roihupelto
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 70.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 10.9 - 14.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee lähellä Itäväylää. Lyhyt kävelymatka Siilitien metroasemalle. Hyvät bussiyhteydet.
Palvelut Itäkeskuksen kauppakeskus muutaman kilometrin päässä. Lähellä on hyviä lounasravintoloita ja monipuoliset palvelut. Alueella toimii useita autoiluun, kodin remontointiin, rakentamiseen ja sisustamiseen keskittyneitä toimijoita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo