Toimistotila, Leppävaara

Linnoitustie 9 - 1333.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Quartetto Business Parkissa Espoossa.

Tämä 1333m2 tila kattaa kiinteistön 5. kerroksen. Tila on jaettavissa pienempiin 618m2 ja 685m2 kokonaisuuksiin. Pohjakuvassa on esimerkki mahdollisesta tilanjaosta.

Quartetto Business Park sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja se tarjoaa modernit toimitilat erikokoisten yritysten tarpeisiin. Kiinteistö sijaitsee kävelyetäisyydellä kauppakeskus Sellosta ja juna-asemasta. Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet kehäteitä ja Turunväylää pitkin. Quartetto Business Parkissa on aulapalvelu, hyvät ravintola- ja kahvilapalvelut, kokoustiloja ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustilat. Vuokrattavissa myös autopaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Linnoitustie 9
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1333.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja junilla. Lähellä kehäteitä ja Turunväylää.
Palvelut Aulapalvelu, neuvottelu- ja kokoustilat, auditorio, kahvila- ja ravintolapalvelut, siivouspalvelut, autonpesupalvelu, kuntosali, edustus- ja saunatilat. Autopaikkoja ja varastotilaa mahdollista vuokrata, lämmin parkkihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo