Toimistotila, Konala

Hankasuontie 3 - 736.50 m²

Toimitilan kuvaus

Varasto- ja toimistotilaa Helsingin Konalassa.

Tämä 2514,5m2 toimitila koostuu 1. kerroksen 1778m2 varastotilasta sekä toisen kerroksen 736,5m2 toimistotilasta. Varaston korkeus on noin 5 metriä ja siinä on yksi lastauslaituri. Toinen lastauslaituri on mahdollista rakentaa tarvittaessa. Varaston toisella puolella on 2 maantason taitto-ovea ja sisäänajomahdollisuus. Varastoon sisältyy 75m2 kokoinen parvirakennelma, jossa on toimistoa ja sosiaalitilat. Toisen kerroksen toimistossa on huoneita, avotilaa sekä oma keittiöpiste. Toimisto ja varasto on mahdollista vuokrata myös erikseen.

Hankasuontie 3 on toimisto-ja varastokiinteistö Helsingin Konalassa. Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Vihdintien varrella. Lähellä on muutamia lounasravintoloita sekä päivittäistavarakauppa. Kiinteistön pihalla on pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (18)
Kohteen tiedot
Sijainti Hankasuontie 3
Kaupunginosa Konala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 736.50 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla sekä julkisella liikenteellä. Vihdintien varrella. Lyhyt ajomatka Kehä I:lle.
Palvelut Kävelymatkan päässä lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa ja huoltoasema. Kiinteistön piha-alueella on hyvin parkkipaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo