Toimistotila, Vantaankoski

Uutistie 3 - 653.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Vantaankoskelta, Pressi Smart Premises B-talosta.

Tämä 653m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, huoneita sekä oma keittiöpiste ja wc-tilat.

Pressi Smart Premises koostuu kolmesta kiinteistöstä, joista ensimmäinen osa eli C-talo valmistui vuonna 2019, B-talo valmistui loppuvuodesta 2022 ja A-talo on vielä suunnitteilla. Pressi sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kulmassa, heti Kehäradan tuntumassa. Kiinteistössä on lounasravintola, pyöräparkki, suihku- ja pukuhuonetilat sekä runsaasti pysäköintitilaa myös sähköautoille.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Uutistie 3
Kaupunginosa Vantaankoski
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 653.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n läheisyydessä ja siitä on hyvät yhteydet lentokentälle, Helsingin keskustaan sekä muualle pääkaupunkiseudulle. Lisäksi julkisen liikenteen yhteydet toimivat, Vantaankosken juna-asema kävelymatkan päässä ja bussit 572, 574, 575 ja 431N pysähtyvät 200 metrin päähän.
Palvelut Fazer Food&Co -ravintola palvelee vuokralaisia kiinteistön aulassa. Ravintolan sali on mahdollista varata erikseen tapahtumiin ja kokoustilaisuuksiin. Kellarikerroksesta löytyy suihkut ja pukukaapit.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo