Toimistotila, Leppävaara

Linnoitustie 6 - 605.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista toimistotilaa Säterinportissa, Espoon Leppävaarassa.

Tämä tehokas ja viihtyisä 605m2 toimistotila sijaitsee C-talon 6. kerroksessa. Tilaan mahtuu noin 40-60 työpistettä. Toimisto remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kiinteistön tilat ovat erittäin muuntojoustavia ja ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa monitilatoimistoja ja tilatehokkaita kokonaisuuksia. Tilat remontoidaan uusille vuokralaisille. Rakennuksista löytyy valmiiksi tiloja esimerkiksi tutkimus- ja testaustarkoituksiin.

Säterinportti koostuu neljästä rakennuksesta, joissa on vuokrattavaa tilaa yli 34 000 m2. Kiinteistöllä on erinomainen sijainti Turunväylän ja Kehä I:n läheisyydessä, loistavien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Tarjolla on erittäin kattava palveluvalikoima, jossa työntekijöiden viihtyvyys ja hyvinvointi on huomioitu. Säterinportin Mukavuusalue tarjoaa työntekijöille sekä monipuoliset liikuntatilat että rennon kohtaamispaikan, jossa voi verkostoitua esimerkiksi pelikonsolien äärellä. Tarjolla on myös mm. hieroja, parturi-kampaamo ja leikkipaikka lapsille.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Linnoitustie 6
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 605.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 23 - 27€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Leppävaaran juna-asema on kävelyetäisyydellä. Busseilla hyvät yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua.
Palvelut Kiinteistössä on kattavat liiketoiminnan tukipalvelut. Kiinteistön palveluita ovat mm. aulapalvelu, henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio ja saunaosasto. Säterinportin Mukavuusalueella monipuoliset liikuntatilat sekä olohuonemainen kohtaamispaikka, parturi-kampaamo, hieroja ja leikkipaikka lapsille. Kiinteistössä on myös pyöräparkki ja suihkutilat. Autopaikkoja on talon alla olevassa hallissa ja pihalla. Vieraspaikkoja löytyy talon edestä pihalta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo