Toimistotila, Vallila

Teollisuuskatu 14 - 2411.00 m²

Toimitilan kuvaus

Rakenteilla uutta, upeaa toimistotilaa trendikkäällä Konepajan alueella.

Täm 2411m2 tila kattaa kiinteistön 3. kerroksen. Axelsbergin toimitilat jakautuvat kolmeen kerrokseen sekä kahteen yhdyssillalla toisiinsa liitettyyn rakennukseen. Kerrosala on jopa 2 900 neliötä ja vuokrattavaa toimitilaa on yhteensä 7300m2. Vuokralainen pystyy vaikuttamaan rakennuksen toimintoihin. Tilojen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Axelsberg on hybridikohde, joka koostuu viihtyisistä toimitiloista ja asunnoista, joita rakentuu viiteen ylimpään kerrokseen. Axelsberg yhdistää kehittyvän Teollisuuskadun ja urbaanin Konepajan. Kohde sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä, laajenevan ydinkeskustan alueella. Kiinteistölle on helppo saapua julkisilla, omalla autolla, kaksipyöräisillä tai myös kävellen.

Axelsberg tähtää kestävän kehityksen BREEAM Excellent-sertifikaattiin. Korttelin kehityksessä tutkitaan vähähiilisiä materiaaleja, se suunnitellaan A-energialuokkaan ja kiinteistön katolle asennetaan aurinkopaneelit.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Teollisuuskatu 14
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2411.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Bussi- ja raitiovaunupysäkit aivan kiinteistön vieressä sekä Sörnäisten metroasema ja Pasilan rautatieasema kävelymatkan päässä. Kiinteistölle valmistuu 95 autopaikkaa sekä 95 pyöräpaikkaa.
Palvelut Vallilan monipuoliset palvelut ympärillä sekä kauppakeskus Triplan ja Redin palvelut pienen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo