Liiketilat, Töölö

Töölöntorinkatu 3 - 51.00 m²

Toimitilan kuvaus

Katutason liiketilaa Töölössä.

Tämä 51m2 liiketila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tilassa on isot näyteikkunat Töölöntorinkadulle. Tilasta löytyy avotilan lisäksi myös pieni keittiönurkkaus ja wc-tila. Tila sopii monenlaiseen toimintaan: esimerkiksi showroomiksi, erikoisliikkeelle tai kauneudenhoitoalan toimijalle. Liiketila ei sovellu ravintola- tai kahvilatoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant or cafeteria. Tila on arvonlisäveroton.

Töölöntorinkatu 3 sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella, Hesperian esplanadin välittömässä läheisyydessä. Alueella on mm. lukuisia erikoisliikkeitä, päivittäistavarakauppa ja lounasravintoloita.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Töölöntorinkatu 3
Kaupunginosa Töölö
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 51.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 20.7 - 24.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Lähellä lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa ja lukuisia erikoisliikkeitä. Keskustan monipuoliset palvelut lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo