Liiketilat, Ilmala

Ilmalankuja 3 - 378.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa uutta liike-/toimistotilaa Helsingin Ilmalasta.

Tämä 378m2 tila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tila soveltuu sekä toimistokäyttöön että liiketilaksi. Ei sovellu ravintola-, kahvila- tai kampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Ilmalan Aura valmistuu erinomaiselle paikalle Helsingin Ilmalaan kesällä 2024. Kiinteistö tarjoaa muuntojoustavia toimitiloja ja monipuolisen valikoiman työelämän tarpeita tukevia palveluita. Kiinteistössä on viisi toimistokerrosta ja kellarikerroksessa on pysäköintihalli. Toimistokerrokset ovat 2500m2 kokoisia, ja ne voidaan jakaa useammalle käyttäjälle. Kiinteistössä on aulapalvelu, kahvila, lounasravintola, yhteiskäyttöinen lounge-alue sekä vuokrattavia neuvottelutiloja.

Ympäristöystävällisyys on huomioitu monella osa-alueella. Kiinteistön katolle tulee aurinkopaneelit, osa katosta on viherkattoa, pysäköintihallissa on sähköautojen latauspisteitä, talossa on CO2 -perusteinen sisäilmalaadun ja ilmanvaihdon ohjaus ja materiaalivalinnoissa on keskitytty kestäviin materiaaleihin. Kiinteistölle tavoitellaan LEED Gold -sertifikaattia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Ilmalankuja 3
Kaupunginosa Ilmala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 378.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka B

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Ilmalan juna-asema lähellä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kahvila, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä loungetilaa työskentelylle ja tauoille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo