Toimistotila, Tattariharju

Hyttitie 4 B - 82.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vapaata toimistotilaa Malmin Tattariharjussa Helsingissä.

Siisti 82m2 toimistotila Helsingin Hyttitiellä kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Tilan yhteydessä on oma saunatila. Kiinteistö on sijainniltaan helposti saavutettava niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin.

Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Tattariharju on aktiivinen teollisuusalue täynnä erilaisia yrityksiä. Palvelut ovat lähellä: Lounasravintola on 500 metrin päässä ja lähin huoltoasema noin 800 metrin päässä. Alueella toimii useita teollisuusalan yrityksiä, kuten Roudaamo, Painotalo Trinket ja Puhdistamo – Real Foods.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Hyttitie 4 B
Kaupunginosa Tattariharju
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 82.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 10.2 - 14.2€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintitilaa.

Kiinteistö sijaitsee Malmilla Kehä I:n varrella, Lahdenväylän ja Porvoonväylän vieressä. Lähin bussipysäkki on parin minuutin kävelymatkan päässä. Helsingin ydinkeskustaan Hyttitieltä ajaa noin 20 minuutissa.
Palvelut Tattariharju on aktiivinen teollisuusalue jossa palvelut ovat lähellä: Lounasravintola on 500 metrin päässä ja lähin huoltoasema noin 800 metrin päässä. Alueella toimii useita teollisuusalan yrityksiä, kuten Roudaamo, Painotalo Trinket ja Puhdistamo – Real Foods.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo