Toimistotila, Keskusta Oulu

Sepänkatu 20 - 559.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavissa toimistotilaa Oulun ydinkeskustasta.

Tämä 559m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, huoneita sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Vapautuminen 1.8.2024.

Technopolis Sepänkatu 20 tarjoaa yrityksille modernia, tilatehokasta ja näyttävää toimistotilaa Oulun keskustasta. Technopolis Sepänkatu 20:n ilmanvaihto, valaistus, tilojen muunneltavuus ja tietoliikenneratkaisut ovat nykyaikaista huippuluokkaa ja tarjoavat mainion työympäristön myös korkealla tilatehokkuudella. Sepänkatu 20 koostuu viidestä kerroksesta, joita on erittäin helppo jakaa yrityksen tarpeita vastaaviksi. Suuret ikkunat tuovat paljon valoa jokaiseen toimistoon, kaikissa kerroksissa. Kohde on helppo saavuttaa niin junalla kuin autollakin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Sepänkatu 20
Kaupunginosa Keskusta Oulu
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 559.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka E

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Sepänkatu 20 sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustassa. Juna-asemalle n. 1,5km matka. Lähin bussipysäkki 300 metrin päässä. Lentoasemalle 18 km.
Palvelut Oulun keskustan monipuoliset palvelut. Kauppakeskus Valkea n. 400 metrin päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo