Toimistotila, Kaartinkaupunki

Ratakatu 1 - 471.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa loistavalla sijainnilla Helsingin Kaartinkaupungissa.

Tämä 471m2 kokoinen tila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila voidaan tarvittaessa jakaa kahdelle käyttäjälle. Tilat ovat muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on käynnissä mittava uudistus, ja tilat ovat vuokrattavissa arviolta alkuvuodesta 2025. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Vanhanajan arvokkuutta henkivä toimitilakiinteistö Gloria sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustan tuntumassa Kaartinkaupungin ja Punavuoren rajalla. Tämä Georg Nummelinin suunnittelema kiinteistö on valmistunut vuonna 1930 ja se on entisöity toimitilakäyttöön sen historiaa kunnioittaen.

Lähistöltä löytyvät kaikki keskustan monipuoliset palvelut sekä julkisen liikenteen yhteydet. Autoilijoille löytyy pysäköintitilaa sekä sähköauton latauspisteitä Aimo Park Pikku Erottajan parkkihallista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (16)
Kohteen tiedot
Sijainti Ratakatu 1
Kaupunginosa Kaartinkaupunki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 471.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 34 - 38€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Autoilijoille löytyy pysäköintitilaa sekä sähköauton latauspisteitä Aimo Park Pikku Erottajan parkkihallista.
Palvelut Kaikki ydinkeskustan palvelut, lounasravintolat, tavaratalot, kivijalkaliikkeet sekä vapaa-ajan aktiviteetit ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo