Toimistotila, Pitäjänmäki

Kutomotie 2 - 250.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja siistiä toimistotilaa Pitäjänmäellä.

Tämä 658m2 tila sijaitsee kiinteistön ylimmässä eli 5. kerroksessa laajoilla näkymillä uudistetun Pitäjänmäentien yli. Tiloja voidaan muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tila on jaettavissa 250m2-400m2 kokoisiin osiin. Vapautuminen 1.7.2024.

Move eli Kutomotie 2 on vuonna 2009 valmistunut toimistokiinteistö, joka sijaitsee näkyvällä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Pitäjänmäentien varrella. Move on moderni kiinteistö, jossa on monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Palveluihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, henkilöstöravintola, kuntosali ja pysäköintihalli. Kiinteistön sisääntulokerros ja aula uudistettiin vuonna 2023.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Kutomotie 2
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 250.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka D
Neliöhintaluokka 17 - 21€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Talon edessä on bussipysäkki. Valimon juna-asema on alle kilometrin päässä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu sekä suosittu ja laadukas lounasravintola. Rakennuksessa on myös kuntosali. Pysäköintipaikkoja on vuokrattavissa hallista. Talossa on suihku- ja pukuhuonetilat pyöräilijöille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo