Toimistotila, Pohjois-Tapiola

Metsänneidonkuja 10 - 793.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Spektri Business Parkissa, Pohjois-Tapiolassa Espoossa.

Tämä 793m2 toimisto sijaitsee Trio-talon 1. kerroksessa. Toimisto on huoneellinen ja siistissä kunnossa. Tilaan kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat.

Spektrin teknologiakeskittymä tarjoaa yrityksille laajat Business-Park palvelut, nopeat tietoliikenneyhteydet, viihtyisän toimintaympäristön ja monipuoliset toimitilaratkaisut. Spektrin toimitilat ovat joustavasti muokattavissa uuden vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Spektri Business Park on Suomen ensimmäinen Business Park, joka uudistettiin vuosien 2016-2017 aikana. Spektri koostuu viidestä eri rakennuksesta ja niiden uudistaminen sekä tilojen kehittäminen jatkuu edelleen. Kohde on viihtyisä ja edustava kokonaisuus, jossa on tarjolla erinomaiset palvelut kahdesta erinomaisesta lounasravintolasta aina hyvinvointipalveluihin asti.

Spektri Business Parkilla on lisäksi erinomainen sijainti ja näkyvyys Kehä I:n varrella. Kiinteistöltä on hyvät liikenneyhteydet niin lentokentälle, keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Metsänneidonkuja 10
Kaupunginosa Pohjois-Tapiola
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 793.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Kehä I vieressä ja Selloon sekä Kauppakeskus Ainoaan lyhyt matka autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.
Palvelut Kiinteistössä on muun muassa aulapalvelu, postituspalvelut, siivouspalvelut, ravintolapalvelut, kampaamo sekä turvallisuuspalvelut. Vuokrattavissa myös useita kokous-ja konferenssitiloja, tyylikkääseen auditorioon mahtuu jopa 100 henkilöä. Spektrin kuntosali ja kuntosalin sauna ovat henkilöstön käytössä. Kiinteistöillä on myös runsaasti pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo