Varastotilat, Aviapolis

Postimiehenkuja 4 - 3970.00 m²

Toimitilan kuvaus

Täysin uutta logistiikkatilaa Vantaan Viinikkalassa.

Tämä 3970m2 tilakokonaisuus sisältää noin 3745m2 hallitilan, joka sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa sekä noin 225m2 parvitilan, joka on sosiaali- ja toimistotilaa. Tilan vapaa korkeus on 9,4m, lattiakantavuus 5000kg/m2 ja pistekuorma 10 000kg. Parvitilan kuormitus 400kg/m2. Tilassa on kaksi lastaustaskua.

Vantaan Rasti on vuonna 2022 valmistunut moderni logistiikkakiinteistö, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden räätälöityihin toimitiloihin. Tilat rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaan teollisuus-, varasto- ja toimistokäyttöön, ja niihin on mahdollista rakentaa toimialaan liittyviä tuotanto-, huolto-, kokoonpano-, näyttely- tai noutovarastotiloja. Rakennus on toteutettu ympäristöasiat huomioiden, BREEAM Very Good -luokituksen mukaisesti.

Kiinteistö sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla paikalla. Sinne on helppo saapua autolla Kehä III:n kautta, Helsinki-Vantaan lentokenttä on naapurissa ja Vuosaareen satamaan lyhyt matka Kehä III:sta pitkin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Postimiehenkuja 4
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 3970.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 9.4 - 13.4€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla joka suunnasta pk-seutua ja lähipaikkakuntia. Kehä III:n varrella.
Palvelut Lähellä muutamia lounasravintoloita. Kauppakeskus Jumbo palveluineen lyhyen ajomatkan päässä. Pysäköintipaikkoja on mahdollista saada pihalta tai pysäköintilaitoksesta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo