Toimistotila, Sörnäinen

Vilhonvuorenkatu 11 - 1364.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa erinomaisella paikalla Sörnäisissä.

Toimisto on kooltaan 1364 m2 ja se sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimistossa on työhuoneita, neuvottelutiloja sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila on mahdollista remontoida vuokralaisen tarpeiden mukaan ja jakaa jopa kolmelle käyttäjälle. Toimistosta on merinäköala.

Sörnäisissä sijaitsevalla Hattutehtaalla on pitkä historia, joka on saanut alkunsa huopahattujen ja kahvin tuottamisesta. Nykyään tämä punatiilinen tehdasrakennus tarjoaa inspiroivan työympäristön ja erinomaiset tilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tällä hetkellä Hattutehtaalla toimii paljon luovan alan yrityksiä, jotka muodostavat aktiivisen yhteisön. Rakennuksessa toimii myymälöitä, kahvila, lounasravintola sekä kuntosali ja vuokrattavissa on neuvottelu- ja kokoustiloja. Kiinteistön toimitilat sijaitsevat kolmessa siivessä, ovat moderneja ja vuokralaiselle sopiviksi muunneltavissa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (15)
Kohteen tiedot
Sijainti Vilhonvuorenkatu 11
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1364.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Metro 500m ja lukuisat bussit, raitiovaunu, pyöräväylät ja kaupunkipyöräparkki sekä Itäväylä.
Palvelut Lounasruokala, parkkihalli, kuntosali, myymälöitä, kahvila, kokous- ja neuvottelutiloja. Sörnäisten ja Kalasataman alueen palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo