Toimistotila, Karamalmi

Karaportti 5 - 1813.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Espoon Karaportissa.

Tämä valoisa ja avara 1813m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Se koostuu huoneista, avotilasta ja omista sosiaalitiloista. Tila on jaettavissa myös puoliksi, jolloin kummankin tilan koko on 918m2.

Karaportti 5 on toimistokiinteistö high tech-alueella, sen toimitilat on varusteltu nykyaikaisella tekniikalla. Tilat ovat myös helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Talossa on oma lastauslaituri ja tavarahissiyhteys kerroksiin. Myös laboratorio- ja tutkimustilat ovat mahdollisia. Kuvat ovat yleiskuvia ja havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Karaportti 5
Kaupunginosa Karamalmi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1813.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 16 - 20€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Karaportti sijaitsee Turuntien ja Kehä II:n läheisyydessä. Automatka Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle kestää noin 20 minuuttia.
Palvelut Kaikki Karaportin ja Leppävaaran monipuoliset palvelut lähellä. Kiinteistössä saunaosasto. Aulapalvelu mahdollista järjestää. Viereisessä kiinteistössä lounasravintola. Runsaasti pysäköintitilaa pihalla ja hallissa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo