Toimistotila, Vallila

Elimäenkatu 9 - 865.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Vallilan Kravattitehtaalla.

Tämä 865m2 tila sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimistossa on runsaasti avotilaa, pieniä työhuoneita, erikokoisia neuvottelutiloja sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Elimäenkatu 9-15 eli Kravattitehdas sijaitsee keskellä kehittyvää Helsinkiä, Vallilassa. Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Triplan kauppakeskukseen ja Pasilan juna-asemalle on reilun kilometrin kävelymatka. Kravattitehtaan vanhimmat osat rakennettiin vuonna 1926. Kiinteistön tiloja modernisoidaan parhaillaan vanhaa historiaa kunnioittaen. Vuokralaiset pääsevät vaikuttamaan pintamateriaaleihin, pohjaratkaisuun ja valitsemaan itselleen sopivat brändivärit. Rakennuksessa on lastauslaiturit sisäpihalla ja tavarahisseillä pääsee suoraan toimitiloihin.

Taloon on avattu Fazerin uusi lounasravintola- ja kahvilakonsepti Ravintola Kravattitehdas. Lisäksi talossa on erikokoisia kokoustiloja ja auditorio. Kiinteistöön on tulossa sähköauton latauspiste ja vuokrattava sähköauto sekä lainapolkupyöriä vuokralaisten käyttöön.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (15)
Kohteen tiedot
Sijainti Elimäenkatu 9
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 865.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 12 - 16€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet. Useat bussit ja raitiovaunut. Hyvät kulkuyhteydet Tuusulanväylää ja Mäkelänkatua pitkin.
Palvelut Kiinteistössä oma ravintola ja lähellä useita muita lounasravintoloita. Kiinteistössä parkkipaikkoja kellarikerroksessa ja pihassa. Vieressä myös pysäköintitalo. Aulakerroksessa on erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja sekä auditorio.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo