Toimistotila, Ruskeasuo

Mannerheimintie 105 - 36.00 m²

Toimitilan kuvaus

Valoisaa pientoimistotilaa Ruskeasuolla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Kiinteistön 3. kerroksessa on 11m2-82m2 kokoisia pientoimistotiloja. Tilat on mahdollista vuokrata myös kalustettuna. Kerroksessa on yhteiskäyttöiset tauko/lounge-, keittiö- ja wc-tilat.

Mansku 105 on moderni toimistotalojen kokonaisuus, joka koostuu 3 eri rakennuksesta, joista viimeisin valmistui vuonna 2007. Se sijaitsee Mannerheimintien alussa, helposti saavutettavissa olevalla paikalla. Vuokralaisia palvelevat mm. lounasravintola, aulapalvelu ja erikseen vuokrattavissa olevat edustus- sauna- ja neuvottelutilat.

Kiinteistö on saavuttanut BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatin. BREEAM on yksi laajimmin käytetyistä rakennusten ympäristönarviointijärjestelmistä maailmassa. BREEAMIN tavoitteena on rakennuksen käytön aikaisten ympäristövaikutusten minimointi ja rakennuksen käytön tehokkuuden maksimointi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Mannerheimintie 105
Kaupunginosa Ruskeasuo
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 36.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet Mannerheimintietä pitkin keskustaan ja valtaväylille. Pasilaan on noin 3 kilometrin matka ja Rautatientorille noin 5 kilometriä.
Palvelut Lähellä mm. päivittäistavarakauppa, kampaamo, lounasravintoloita ja huoltoasema. Kiinteistössä kokoustiloja, henkilöstöravintola, catering-palvelu sekä edustus- ja saunatilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo