Toimistotila, Ydinkeskusta

Kaivokatu 10 - 292.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa, Kaivotalossa.

Tämä tyylikäs 292m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimisto on pääosin avonainen, ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Tila on hyvässä kunnossa, mutta siitä on mahdollista tehdä vuokralaisen ilmeen mukainen.

Kaivotalo on toimisto- ja liikekiinteistö, joka edustaa 1950-luvun modernia liiketalo-arkkitehtuuria ja sen on suunnitellut Pauli Salomaa. Se sijaitsee erinomaisella paikalla keskustassa, suoraan Helsingin rautatieasemaa vastapäätä. Kiinteistöstä on suora yhteys metroasemalle ja Asematunneliin. Keskustan monipuolinen palveluvalikoima ympärillä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Kaivokatu 10
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 292.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Keskustan julkisen liikenteen yhteydet ja pysäköintihallit.

Palvelut Helsingin keskustan monipuoliset palvelut. Kiinteistössä vuokrattavissa neuvottelu- ja saunatilaa. Kiinteistövartiointi, kattava kameravalvonta. Vuokralaisen omat turvajärjestelmät liitettävissä kiinteistövartiointiin.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo