Toimistotila, Arabia

Hämeentie 135 - 1196.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Helsingin Arabiassa, Arabia135-korttelissa.

Tämä 1196m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Valoisasta ja avarasta tilasta aukeaa hienot näkymät Toukolan suuntaan ja Vanhankaupungin lahdelle. Tila voidaan jakaa kahdelle käyttäjälle. Toimisto on raakapinnoilla, ja se viimeistellään tulevan vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Hämeentie 135 eli Arabia135 on tehdaskortteli Helsingin Arabiassa, joka tunnetaan osana suomalaisen designin historiaa. Arabia135 on vanha keramiikkatehdas, joka nykyisin toimii modernina design-liikkeiden, pääkonttoreiden ja oppilaitosten toimipaikkana. Korttelia jalostetaan parhaillaan monipuoliseksi kaupallisten ja julkisten toimijoiden kokonaisuudeksi ja tiloja rakennetaan niin erikokoisille kuin eriluonteisillekin toimijoille. Alueelle rakennetaan myös lisää asutusta tulevina vuosina. Alueelle on hyvät bussi- ja raitiovaunuyhteydet. Myös nelostielle on lyhyt matka.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Hämeentie 135
Kaupunginosa Arabia
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1196.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Lyhyt matka nelostielle. Arabian Parkki ja Q-Park Arabiakeskus palvelevat omalla autolla kulkevia.
Palvelut Arabia135-kortteli tarjoaa vuokralaisille monipuoliset palvelut. Korttelissa on useita erikoisliikkeitä, ravintoloita ja päivittäistavarakauppa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo