Toimistotila, Pohjois-Tapiola

Metsänpojankuja 1 - 3495.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Espoon Pohjois-Tapiolassa, MaarinPortissa.

Tämä 6-kerroksinen toimistokiinteistö saneerataan ja modernisoidaan täysin vuoden 2023 aikana. Uudistuksen myötä kiinteistöstä on vuokrattavana pääkonttoritasoista toimistotilaa yhteensä 6180m2. Kiinteistö on mahdollista vuokrata kokonaan tai jakaa esimerkiksi kerroksittain.

Metsänpojankuja 1 eli Maarinportti sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Kehä I:n ja Tapiolan liittymän välittömässä läheisyydessä. Kiinteistö modernisoidaan täysin ja tilojen suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota mm. sisäilman laatuun ja ilmanvaihtoon, valaistukseen sekä akustiikkaan. Kiinteistölle haetaan LEED Gold -tason ympäristösertifikaattia. Alueelle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla ja metrolla. Kiinteistöllä on oma pysäköintihalli. Kiinteistöön tulee aulapalvelu, lounasravintola, kahvila sekä wellness-alue, jossa on työhyvinvointiin keskittyneitä toimintoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Metsänpojankuja 1
Kaupunginosa Pohjois-Tapiola
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 3495.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät yhteydet Kehä I:stä pitkin. Lähin bussipysäkki 200 metrin päässä. 250 metrin päähän tulee Raide-jokerin pysäkki. Lähin metroasema 950 metrin päässä.
Palvelut Kiinteistöön tulee mm. aulapalvelu, lounasravintola, kahvila ja wellness-alue. Kiinteistöllä on oma pysäköintihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo