Liiketilat, Keskusta Hyvinkää

Torikatu 7 - 62.00 m²

Toimitilan kuvaus

Liiketilaa kauppakeskus Willassa.

Tämä uniikki ja valoisa 62m2 liiketila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila on avonainen, ja siihen kuuluu oma keittiö ja wc-tila. Tilassa on kaareva ikkunaseinä. Liiketila ei sovellu ravintola-, kahvila- tai parturikampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Kauppakeskus Willa sijaitsee hyvällä paikalla Hyvinkään ydinkeskustassa. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet, juna-asema ja linja-autoasema sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Kauppakeskuksen yhteydessä on tilavat pysäköintitalot, joissa on myös sähköautojen latauspaikkoja. Willassa on noin sata erilaista liikettä ja vuokrattavia toimistotiloja löytyy yhteensä 4600m2. Willa on vilkas kauppakeskittymä, jonne tulee asiakkaita Hyvinkään lisäksi ympäröivistä kunnista. Vuonna 2021 asiakaskäyntejä oli noin 7,1 miljoonaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Torikatu 7
Kaupunginosa Keskusta Hyvinkää
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 62.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Juna-asema ja linja-autoasema sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kiinteistössä on tilavat pysäköintihallit ja sähköautojen latauspaikkoja.
Palvelut Willassa toimii noin 100 erilaista liikettä. Hyvinkään keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo