GLEAM  Hair & Beauty

GLEAM Hair & Beauty tarjoaa parturi-ja kampaamopalveluja sekä kauneudenhoitoalan palveluja. Yritys toimi Pohjois-Tapiolan alueella 10 vuoden ajan. GLEAM Hair & Beautyn edelliset toimitilat olivat Spektri Business Parkissa. Lue lisää GLEAM Hair & Beautyn palveluista yrityksen nettisivuilta.

 

Keväällä korona aiheutti yritykselle vaikeuksia hiljentyneen kysynnän vuoksi, joten yritys lähti etsimään pienempiä ja kustannustehokkaampia tiloja.

 

”Olemme 10 vuotta toimineet Pohjois-Tapiolan alueella, joten halusimme uudetkin tilat mahdollisimman läheltä tutun alueen ja vakiintuneen asiakaskunnan vuoksi ”, kertoo GLEAM Hair & Beautyn kosmetologiyrittäjä Piia Pokki.

 

Tilojen etsintä käynnistyi jo keväällä. Yrittäjät kävivät katsomassa useita tiloja, mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän. GLEAM Hair & Beauty halusi löytää tilat hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelta ja parkkitilaakin täytyi löytyä.

”Olimme yllättyneitä siitä, miten hienosti yhteistyö sujui. Bureaun välittäjä toimi rivakasti, eikä projektissa jääty aikailemaan. Hommat lähtivät nopeasti pyörimään ja asia hoidettiin loppuun asti hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin tiloihimme. Meillä on riittävästi tilaa, mutta ei turhia neliöitä.”

 

 

Piia Pokki
Kosmetologiyrittäjä
GLEAM Hair & Beauty

”Tilojen etsiminen oli vaikeaa. Vapaita tiloja oli paljon, mutta aina vähän väärässä paikassa tai liian vanhoista kiinteistöistä, jolloin remonttia olisi pitänyt tehdä paljon”, kertoo kosmetologiyrittäjä Piia Pokki.

 

”Elokuun lopussa Bureaun välittäjä soitti Niittykummussa sijaitsevasta kampaamotilasta. Alkuun sijainti tuntui liian kaukaiselta, mutta päätimme kuitenkin lähteä katsomaan tilaa. Näytön jälkeen meille tuli sellainen olo, että vihdoinkin oikea tila on löytynyt. Yhteistyö sekä välittäjän että omistajan kanssa sujui erinomaisesti. Tuntui, että tarpeitamme kuunneltiin ja haluttiin aidosti auttaa. Meidät otettiin lämmöllä vastaan ja tuli tunne, että olemme tervetulleita”, Pokki kuvailee.

 

GLEAM Hair & Beauty vietti avajaisia marraskuun 2020 ensimmäisellä viikolla. Uusi toimipiste sijaitsee Espoossa osoitteessa Kappelitie 6 B. Vanhat asiakkaatkin ovat löytäneet uudet toimitilat ja alueella on mukavasti ihmisvirtaa iltaan asti jatkuvien talon palveluiden ansiosta. Yritys sai uudet tilat näkyvältä paikalta kiinteistön katutasosta.

 

 

 

Lue lisää referenssejä!

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Share
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo