GLEAM Hair & Beauty

Gleam Hair & Beauty aloitti uusien toimitilojen etsinnän keväällä 2020 koronan aiheuttamien haasteiden vuoksi.

GLEAM Hair & Beauty tarjoaa parturi-ja kampaamopalveluja sekä kauneudenhoitoalan palveluja. Yritys toimi Pohjois-Tapiolan alueella 10 vuoden ajan. GLEAM Hair & Beautyn edelliset toimitilat olivat Spektri Business Parkissa.

 

Keväällä korona aiheutti yritykselle vaikeuksia hiljentyneen kysynnän vuoksi, joten yritys lähti etsimään pienempiä ja kustannustehokkaampia tiloja.

 

”Olemme 10 vuotta toimineet Pohjois-Tapiolan alueella, joten halusimme uudetkin tilat mahdollisimman läheltä tutun alueen ja vakiintuneen asiakaskunnan vuoksi ”, kertoo GLEAM Hair & Beautyn kosmetologiyrittäjä Piia Pokki.

Olimme yllättyneitä siitä, miten hienosti yhteistyö sujui. Bureaun välittäjä toimi rivakasti, eikä projektissa jääty aikailemaan. Hommat lähtivät nopeasti pyörimään ja asia hoidettiin loppuun asti hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin tiloihimme. Meillä on riittävästi tilaa, mutta ei turhia neliöitä.

Piia Pokki yrittäjä, GLEAM Hair & Beauty
Haaste Uusi liiketila piti löytyä hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Asiakkaita varten tarvittiin myös pysäköintitilaa. Ratkaisu Uusi liiketila löytyi Niittykummussa sijaitsevan toimistokiinteistön katutasosta. Talon monipuolisen palveluvalikoiman ansiosta ihmisvirtaa riittää aamusta iltaan. Tilan koko 83,5 m² Tilatyyppi Liiketila
GLEAM Hair & Beauty

Tilojen etsintä käynnistyi jo keväällä. Yrittäjät kävivät katsomassa useita tiloja, mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän. GLEAM Hair & Beauty halusi löytää tilat hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelta ja parkkitilaakin täytyi löytyä.

 

”Tilojen etsiminen oli vaikeaa. Vapaita tiloja oli paljon, mutta aina vähän väärässä paikassa tai liian vanhoista kiinteistöistä, jolloin remonttia olisi pitänyt tehdä paljon”, kertoo kosmetologiyrittäjä Piia Pokki.

 

”Elokuun lopussa Bureaun välittäjä soitti Niittykummussa sijaitsevasta kampaamotilasta. Alkuun sijainti tuntui liian kaukaiselta, mutta päätimme kuitenkin lähteä katsomaan tilaa. Näytön jälkeen meille tuli sellainen olo, että vihdoinkin oikea tila on löytynyt. Yhteistyö sekä välittäjän että omistajan kanssa sujui erinomaisesti. Tuntui, että tarpeitamme kuunneltiin ja haluttiin aidosti auttaa. Meidät otettiin lämmöllä vastaan ja tuli tunne, että olemme tervetulleita”, Pokki kuvailee.

 

GLEAM Hair & Beauty vietti avajaisia marraskuun 2020 ensimmäisellä viikolla. Uusi toimipiste sijaitsee Espoossa osoitteessa Kappelitie 6 B. Vanhat asiakkaatkin ovat löytäneet uudet toimitilat ja alueella on mukavasti ihmisvirtaa iltaan asti jatkuvien talon palveluiden ansiosta. Yritys sai uudet tilat näkyvältä paikalta kiinteistön katutasosta.

 

Lue lisää GLEAMin nettisivuilta

Etsitkö uusia toimitiloja?

 

Autamme mielellämme uusien toimitilojen etsinnässä. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kartoitetaan tilatarpeenne yhdessä.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.