AM Digipaino

AM Digipainon vanhat toimitilat sijaitsivat Helsingin Pitäjänmäellä, jossa yritys toimi 12 vuotta. Tilat alkoivat käydä pieneksi toiminnan kasvaessa. Yritys aloitti uusien toimitilojen etsimisen selailemalla kohdeilmoituksia netissä. He kiersivät katsomassa eri tiloja eri puolilta pääkaupunkiseutua useamman välittäjän kanssa.

 

AM Digipainon toimitusjohtaja Jukka Peltonen kuvailee, että tilojen etsiminen ei ollut vaikeaa, mutta se oli työlästä ja vei paljon aikaa. Erityisesti näyttöihin kului hänen mukaansa työpäivistä iso osa. Tilat löytyivät kuitenkin kesälomista huolimatta nopeasti. Yritys pääsi allekirjoittamaan uuden vuokrasopimuksen kolme kuukautta tilojen etsinnän aloittamisen jälkeen. Uudet toimitilat sijaitsevat osoitteessa Haukilahdenkatu 2, Helsinki.

Olimme Bureaun välittäjään yhteydessä yhden kohteen tiimoilta. Hän järjesti meille tehokkaasti yhdelle päivälle kaikki näytöt, mikä säästi meidän aikaamme. Välittäjä löysi meille Hämeentieltä kriteereihimme sopivan vaihtoehdon, jota emme olleet itse löytäneet netistä. Tila oli meille sopiva ja olemme juuri päässeet muuttamaan uusiin tiloihimme. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjältä saamaamme palveluun ja voimme suositella Bureaun palveluja muillekin tiloja etsiville yrityksille

Jukka Peltonen Toimitusjohtaja, AM Digipaino
Haaste Vanhat toimitilat jäivät pieneksi. Tilojen etsiminen oli työlästä ja aikaa vievää. Ratkaisu Välittäjä kartoitti tehokkaasti sopivia tilavaihtoehtoja ja uusi toimitila löytyi nopeasti. Tilan koko 396 m² Tilatyyppi Toimisto
AM Digipaino

AM Digipaino on vuonna 2007 perustettu yrittäjävetoinen digipainoyritys. AM Digipaino palvelee yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen alueella. Pitkäaikaisten asiakassuhteiden merkitys on korkea, ja siihen pyritään tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita ja palveluita sekä yksilöllistä palvelua.

 

AM Digipaino tarjoaa digipainatuksen lisäksi graafista suunnittelua. Monipuoliseen painotuotevalikoimaan kuuluvat mm. suurkuvatulosteet sekä sisälle että ulos, käyntikortit, postikortit, esitteet, lehdet, kyltit ja flyerit. Yrityksen toiminnassa huomioidaan vahvasti ympäristötekijät. Modernit tuotantokoneet ovat energiatehokkaita ja tuotevalikoimasta löytyy myös täysin kierrätysmateriaaleista valmistettuja papereita.

 

Lue lisää AM Digipainon tuotteista ja palveluista