Bright Group

Uusien toimitilojen etsiminen tuli ajankohtaiseksi kun vuokranantaja lähti kehittämään kiinteistöä sellaiseen suuntaan, ettei se olisi enää soveltunut Brightin liiketoiminnan tarpeisiin. Tilat olivat myös jäämässä meille pieniksi, joten uuden tilan tarve olisi tullut vastaan joka tapauksessa.

Yhteistyö Bureaun kanssa sujui erittäin hyvin. Hommia vietin tahdikkaasti eteenpäin ja kummatkin kanssamme toimineet välittäjät ymmärsivät toiveemme ja speksimme. He tarjosivat oikeasti niitä tiloja, jotka soveltuivat meidän kriteereihimme eli he olivat taustoittaneet kohteet kunnolla. He selkeästi osasivat kuunnella asiakasta. Bureaun välittäjät olivat aktiivisia, meidät pidettiin koko ajan tasalla siitä mitä tapahtui ja asiat etenivät koko ajan.

 

Bureaun välittäjät tarjosivat oikeasti niitä tiloja, jotka soveltuivat meidän kriteereihimme eli he olivat taustoittaneet kohteet kunnolla.

Marcus Päiviö Business Solutions Manager, Bright Group
Tilan koko 6486 m² Tilatyyppi Toimisto, Varasto
Bright Group

Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Bright Group on Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 500 alan ammattilaista. Asiantuntevalla ja intohimoisesti alaan suhtautuvalla henkilökunnalla on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus ja kyky luoda ainutlaatuisia elämyksiä. Tiimi on kyvykäs organisoimaan haastavimpia ja uraauurtavimpia projekteja: yritys- ja kulttuuritapahtumista bändikiertueisiin ja festivaaleihin, teattereiden ja television lavasterakenteista urheilutapahtumiin ja suuriin yleisötapahtumiin – aina kiinteisiin ratkaisuihin, kuten museoiden, teattereiden, konserttisalien, klubien, hotellien ja kauppaketjujen tarpeisiin asti. Yhteistyötä tehdään tiiviisti viihde- ja tapahtuma-alan johtavien suunnittelijoiden, tuottajien ja parhaiden luovien kykyjen kanssa.

 

Bright Group perustettiin vuonna 2011, kun Eastway ja AVAB-CAC yhdistivät voimansa tavoitteenaan luoda Pohjoismaiden paras viihde- ja tapahtumatekniikkaan ja palveluihin keskittyvä yritys. Siitä lähtien yli 20 alan johtavaa yritystä on liittynyt osaksi Brightia. Monella näistä yrityksistä on takanaan yli 30 vuoden kokemus alalta.