Hultafors Group Finland Oy

Edellinen toimitilamme sijaitsi Konalassa entisellä teollisuusalueella. Toimitila oli nykyiseen liiketoimintaamme ja henkilömäärämme nähden tilaratkaisultaan epätoimiva, sekä itse rakennus oli myös peruskorjauksen tarpeessa.

 

 

Halusimme löytää sellaisen toimitilan, jonne voimme toteuttaa kustannustehokkaasti ja muuntojoustavasti modernit työskentelytilat henkilöstöllemme, sekä rakentaa tuotteillemme showroom- tilan asiakastapaamisia varten. Järjestämme vuosittain muutamia suurempia asiakastilaisuuksia joten meille oli myös tärkeää, että uuden toimitilamme yhteydessä löytyy mahdollisuus vuokrata auditorio-/neuvottelutiloja, sekä käyttää ravintolapalveluita. Kestävä kehitys ja ympäristövastuu ovat osa yrityksemme ydinarvoja, joten halusimme uuden toimistomme sijaitsevan sellaisella alueella johon on mahdollista saapua myös julkisilla kulkuvälineillä.

 

Toimitilaprojektimme aluksi kartoitimme alalla toimivia välittäjiä ja kutsuimme Bureaun toimitilakonsultin meille tapaamiseen. Esittelimme välittäjälle silloisen toimitilamme, kerroimme toiveemme uuden toimitilan suhteen sekä myös projektimme aikataulun. Koimme, että Bureaun konsultti ymmärsi tarpeemme heti oikein, ja saimme erittäin nopeasti ensimmäisiä kohdekäyntejä sovittua. Yhteydenpito koko prosessin ajan oli vaivatonta ja nopeaa. Välittäjä hoiti myös kaikkien lisätietojen selvittämisen ripeästi. Ehdotimme joitakin kohteita myös itse, ja välittäjä teki niistä tarvittavat alustavat selvitykset sekä myös hoiti kohdekäyntien järjestämisen. Koimme, että meidän toiveitamme kuunneltiin ja saimme asiantuntevaa apua toimitilaratkaisujen sopimuksiin liittyen.

 

Toimitilaprojektimme teki erityisen haastavaksi se, että tarvitsimme yhdistettyä varasto- ja toimistotilaa, mutta samalla halusimme toimistomme yhteyteen palveluita. Koska halusimme toimistomme olevan myös muuntojoustava, ensisijaiseksi vaihtoehdoksemme valikoituivat jo aikaisessa vaiheessa business park-tyyliset ratkaisut. Lisähaastetta projektiimme toivat sijainnille asetetut tavoitteet, sekä projektimme erittäin kireä aikataulu. Nämä edellä mainitut seikat huomioon ottaen meille oli ensiarvoisen tärkeää, että löydämme toimitilamme etsintää avustamaan oikean kumppanin. Omat resurssimme ja aikamme eivät olisi missään tapauksessa riittäneet eri vaihtoehtojen läpikäymiseen ja kohteiden valikoimiseen. Bureaun ammattitaito, laaja kontaktiverkosto ja asioimisen ja yhteydenpidon nopeus sekä vaivattomuus olivat meille tämän vaativan projektimme läpiviemisessä ratkaisevan tärkeitä.

Koimme, että välittäjä ymmärsi tarpeemme heti oikein, ja saimme sovittua erittäin nopeasti ensimmäiset kohdekäynnit. Yhteydenpito koko prosessin ajan oli vaivatonta ja nopeaa, kaikkien lisätietojen selvittäminen kävi myös ripeästi.

Tanja Sund Service Manager, Hultafors Group Finland Oy
Tilan koko 386 m² Tilatyyppi Toimisto
Hultafors Group Finland Oy

Hultafors Group Finland Oy on osa ruotsalaista, kansainvälistä Hultafors Group AB konsernia. Konserni toimii 37 maassa, ja se on edustettuna kaikilla Euroopan suurimmilla markkinoilla omien tytäryhtiöidensä kautta. Hultafors Group Finland Oy toimii Suomen markkinoilla tuoden maahan korkealaatuisia tuotteita ja ratkaisuja rakennusalan ammattilaiskäyttöön. Tuotemerkkejä ovat Snickers Workwear -työvaatteet, Dunderdon vaatteet ja kengät, Hultafors työkalut, Solid Gear ja Toe Guard -työkengät, Hellberg -kuulosuojaimet sekä Wibe -tikkaat ja telineet. Tuotteet ovat saatavilla Suomessa Hultaforsin maanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston kautta.

 

 

Tutustu yrityksen tuotteisiin