Crafthouse Oy

Crafthouse Oy aloitti uusien toimitilojen etsinnän helmikuussa 2022. Yrityksen tarpeet uusien tilojen suhteen eivät olleet hakuprosessin alussa täysin selkeät, mutta toiveet kirkastuivat Bureaun välittäjän avulla ja lopulta uudet tilat löytyivätkin nopeasti.

Crafthouse Oy:n aikaisemmat tilat alkoivat käymään ahtaaksi eikä kiinteistö vastannut enää yrityksen tarpeisiin. Yritys kaipasi uusia siistimpiä sekä tarkoituksenmukaisempia tiloja.

 

Yritys aloitti tilaprojektin kartoittamalla uusia tiloja toimitilat.fi -palvelusta. Crafthouse halusi pysyä heille tutulla alueella Helsingin Pitäjänmäellä. Uusien tilojen tuli olla muuntojoustavat, niissä tuli olla pieni varasto sekä parkkipaikkoja yrityksen työntekijöille.

 

”Emme olleet alkuun aivan varmoja mitä halusimme uusilta tiloilta. Halusimmeko omaa tilaa, yhteiskäyttötilaa vai jonkinlaista yhdistelmää”, kertoo Crafthouse Oy:n toimitusjohtaja Sami Nurmisto.

 

Toimitilavaihtoehtoja käytiin katsomassa useassa kiinteistössä Pitäjänmäellä sekä yhtä kohdetta Ruskeasuolla. Yrityksen tarpeisiin sopivia toimitilavaihtoehtoja ei ollut kovin montaa, sillä yritys tarvitsi useita parkkipaikkoja, mikä oli toimiston tilakokoon ja haluttuun alueeseen nähden vaikea toteuttaa.

 

”Bureau aktiivisesti esitteli meille useita erilaisia vaihtoehtoja, ja se auttoi meitä kirkastamaan myös itsellemme mitä toimitiloilta haluamme. Vaihtoehtojen joukosta löytyi meidän tarpeisiimme juuri sopiva ja kustannustehokas ratkaisu”, Nurmisto toteaa.

 

Uudet toimitilat löytyivät lopulta Pitäjänmäellä sijaitsevasta Atomitie 5:sta, joka tarjoaa erinomaisen sijainnin yrityksille, jotka haluavat yhdistää erilaiset toiminnot yhden katon alle. Atomitiellä on vuokrattavana runsaasti erikokoisia toimisto- ja varastotiloja sekä alueeseen nähden hyvin parkkipaikkoja. Crafthouse pääsee muuttamaan uusiin toimitiloihin kesäkuun alussa.

 

”Voisin ehdottomasti tulevaisuudessa ulkoistaa koko tilanhakuprosessin Bureaulle. Välittäjän toiminta oli hyvin proaktiivista ja palvelu oli nopeaa sekä erittäin sujuvaa”, kuvailee Sami Nurmisto.

Bureau aktiivisesti esitteli meille useita erilaisia vaihtoehtoja, ja se auttoi meitä kirkastamaan myös itsellemme mitä toimitiloilta haluamme. Vaihtoehtojen joukosta löytyi meidän tarpeisiimme juuri sopiva ja kustannustehokas ratkaisu.

Sami Nurmisto Toimitusjohtaja, Crafthouse Oy
Haaste Yritys tarvitsi muuntojoustavat tilat pienellä varastolla sekä useita parkkipaikkoja työntekijöille alueelta, jolla parkkipaikkoja on heikosti saatavilla. Ratkaisu Tilat löytyivät Pitäjänmäellä sijaitsevasta Atomitie 5:sta, jossa on vuokrattavana runsaasti erikokoisia toimisto- ja varastotiloja sekä alueeseen nähden hyvin parkkipaikkoja. Tilan koko 58m² Tilatyyppi Toimisto ja pieni varasto
Crafthouse Oy

Crafthouse Oy on kotimainen kaupan alan tietojärjestelmien erikoisasiantuntija. Vuonna 2002 perustettu yritys toimittaa asiakkailleen kassajärjestelmiä ja vähittäiskaupan ratkaisuja. Kassajärjestelmien kehittymisen myötä yritys tarjoaa nykyään kokonaisratkaisuja, joihon kuuluu kaikki tarvittavat välineet myymälän tai myymäläketjun toiminnan ohjaukseen, rahastukseen ja verkkokauppaan. Crafthouse Oy:n kassajärjestelmiä käytetään sadoissa myymälöissä, kahviloissa ja palveluyrityksissä ympäri Suomea.

 

Crafthouse Oy:n tavoite on tarjota asiakkaille kilpailuetua ja tehokkaan toiminnan edellytyksiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Crafthouse Oy:n vahvuuksia ovat heidän osaava ja toimialan tunteva henkilöstönsä ja tehokas organisaatio, jonka avulla yritys hyödyntää uusinta teknologiaa ja tuo uusia toimintoja asiakkaille nopeasti ja kustannustehokkaasti. Crafthouse Oy panostaa aktiivisesti tuotekehitykseen asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa.

 

Lue lisää yrityksen toiminnasta

Etsitkö toimitiloja?

 

Välityksessämme on tuhansia toimitiloja eri puolilta Suomea. Kattavasta valikoimastamme löytyy niin toimisto-, tuotanto-, varasto- kuin liiketilojakin. Tutustu vapaisiin tiloihin sivuillamme.

 

Vapaat toimitilat

 

Voit olla meihin myös suoraan yhteydessä. Ammattitaitoiset välittäjämme hoitavat kriteereitänne vastaavien toimitilojen etsinnän puolestasi. Näin säästät omaa aikaasi ja saat tiedon kaikista vapaana olevista tiloista yhdellä yhteydenotolla.

 

Tutustu välittäjiimme