Fygë Food

Fygë Food Oy on vuonna 2021 perustettu yritys, joka lähti etsimään itselleen ensimmäisiä toimitilojaan. Tilojen tuli soveltua ruoan valmistamiseen. Prosessi ei ollut helpoimmasta päästä, sillä ruoan valmistamiseen soveltuvia tiloja on usein vaikea löytää.

Fygë aloitti tilojen etsinnän aluksi itsenäisesti netistä kartoittamalla. He halusivat löytää toimitilat, jotka tukisivat yrityksen liiketoimintaa niin ominaisuuksiltaan kuin sijainniltaankin. Hyvä sijainti olikin kriteereissä ensimmäinen prioriteetti. Toimitilan tuli sijaita alueella, joka on helposti saavutettavissa niin autolla kuin kävellenkin ja lähellä Helsingin keskustaa. Toimitilassa tuli olla ruoan valmistusmahdollisuuden lisäksi myös varastotilaa ja toimistoa. Tilan oli oltava riittävän tilava, jotta liiketoiminnan kasvullekin olisi mahdollisuus.

 

”Kartoitimme ensin itse tiloja, jotta saisimme käsityksen tarjonnasta. Kun Bureaun kohdeilmotus kiinnostavasta tilasta tuli vastaan, otimme heihin heti yhteyttä päästäksemme näytölle”, kertoo Fygë Food Oy:n toimitusjohtaja Szabolcs Bakó.

 

Fygën toimitusjohtajan mukaan tilojen vuokrausprosessi ei ollut helppo. Monia asioita piti ottaa huomioon ja eri palasten täytyi loksahtaa kohdilleen, kuten tilan sijainnin, hinnan ja omistajan halukkuuden tehdä tilaan muutostöitä. Hyvät liiketilat vuokrataan nopeasti, joten vuokralaisenkin täytyy olla joustava ja pystyä tekemään nopeita päätöksiä.

 

”Saimme Bureaun välittäjältä sujuvaa, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Välittäjä näki eritystä vaivaa puolestamme, jotta pääsimme allekirjoittamaan sopimuksen mahdollisimman nopeasti. Saimme juuri tarpeitamme vastaavan tilan hyvältä sijainnilta ja sopivalla hinnalla. Meille jäi erittäin positiivinen kokemus prosessista ja voimme ehdottomasti suositella Bureaun palveluita muillekin tiloja etsiville yrityksille”, sanoo Szabolcs Bakó.

Saimme Bureaun välittäjältä sujuvaa, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Välittäjä näki eritystä vaivaa puolestamme, jotta pääsimme allekirjoittamaan sopimuksen mahdollisimman nopeasti. Saimme juuri tarpeitamme vastaavan tilan hyvältä sijainnilta ja sopivalla hinnalla. Meille jäi erittäin positiivinen kokemus prosessista ja voimme ehdottomasti suositella Bureaun palveluita muillekin tiloja etsiville yrityksille.

Szabolcs Bakó CEO, Fygë Food
Haaste Löytää ruoanvalmistukseen soveltuvat toimitilat hyvältä sijainnilta. Ratkaisu Tarpeita vastaava toimitila löytyi sopivalla budjetilla Jätkäsaaresta, ja omistaja oli valmis tekemään tilaan muutostöitä. Tilan koko 71,5 m² Tilatyyppi Liiketila
Fygë Food

Fygë Food on unkarilainen vuonna 2021 perustettu perheyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia makuelämyksiä suoraan kotiin toimitettuna. Fygën tuotevalikoimiin kuuluu erilaisia ruokalaatikoita, jotka on tarkoitettu jaettavaksi illanviettoihin, juhliin tai vaikka yritystilaisuuksiin. Laatikoiden ruokalajitelmat koostuvat laadukkaista juustoista, lihoista, hedelmistä, pähkinöistä, hilloista ja erilaisista sesonkituotteista. Valikoimasta löytyy myös täysin vegaaninen vaihtoehto. Lajitelmat tehdään käsityönä, ja niissä yhdistyvät korkealaatuiset raaka-aineet sekä upea ulkonäkö.

 

Fygë Foodin toiminnan lähtökohtana on tuoda ihmiset saman pöydän ääreen ja innostaa heitä kokeilemaan uusia kulinaristisia elämyksiä. Laatikot on mahdollista tilata suoraan kotiovelle tai noutaa Fygën toimipisteeltä.

 

Tutustu tarkemmin Fygën valikoimaan