IdeaStructura Oy

IdeaStructura aloitti uusien toimitilojen kartoittamisen maaliskuussa 2022, kun yritys laajensi toimintaansa Tampereelle. Yritys etsi uusia toimitiloja alkuun netistä itsenäisesti. He kuitenkin päätyivät ottamaan yhteyttä Bureau Toimitiloihin, koska välittäjäyritykseltä löytyi useita kiinnostavia tiloja ja kattavat tiedot kohteista.

Tärkeimpiä kriteerejä uusille toimitiloille olivat kävelyetäisyys Tampereen rautatieasemalta, sekä mahdollisuus laajentaa tiloja tarvittaessa. Tilaa etsittiin alkuun kolmelle työntekijälle, mutta tilan oli oltava laajennettavissa 6–7 työntekijälle.

 

”Toimitilavälittäjä ymmärsi hienosti tilatarpeemme. Kävimme tilannetta puhelimitse läpi, jonka jälkeen saimmekin lähes saman tien listauksen potentiaalisista toimitiloista”, kertoo IdeaStructuran projektipäällikkö Erno Vuoti.

 

Ensimmäiset näytöt sovittiin huhtikuun loppupuolelle. Välittäjä järjesti kaikki näytöt yhdelle päivälle, mikä helpotti asiakkaan aikatauluja, sillä matkaa näytöille oli yli 200 kilometriä. Sopivat toimitilat löytyivät lopulta historiallisesta Klingendahlin vanhasta tekstiilitehtaasta, joka on saneerattu vastaamaan nykyajan toimitilavaatimuksiin.

 

”Näyttöjen järjestäminen yhdelle päivälle ei välttämättä ole ihan helppo tehtävä nykypäivän kiireiden ja eri ihmisten täysien kalentereiden kanssa. Välittäjä kuitenkin sai kaiken onnistumaan sujuvasti ja auttoi meitä myös neuvotteluissa vuokranantajan kanssa. Vuokraus sujui erittäin helposti ja nopeasti”, kuvailee Erno Vuoti.

 

Erno Vuotin mukaan välittäjän käyttäminen helpotti koko prosessin sujuvuutta sekä säästi huomattavasti hänen omaa aikaansa, mikä mahdollisti paremman keskittymisen omiin työtehtäviin.

 

”Suosittelisin Bureaun palveluja muillekin toimitiloja etsiville yrityksille. Välittäjä oli helppo saada kiinni, ja hän piti koko ajan meidät ajan tasalla näyttöihin ja vuokraukseen liittyvistä seikoista”, kertoo Vuoti.

 

Näyttöjen järjestäminen yhdelle päivälle ei välttämättä ole ihan helppo tehtävä nykypäivän kiireiden ja eri ihmisten täysien kalentereiden kanssa. Välittäjä kuitenkin sai kaiken onnistumaan sujuvasti ja auttoi meitä myös neuvotteluissa vuokranantajan kanssa. Vuokraus sujui erittäin helposti ja nopeasti.

Erno Vuoti Projektipäällikkö, IdeaStructura Oy
Haaste Yritys laajensi toimintaansa Tampereelle ja tarvitsi uudet toimitilat, jotka mahdollistavat laajentumisen tulevaisuudessa. Ratkaisu Joustavat toimitilat löytyivät modernisoidusta Klingendahlin vanhasta tekstiilitehtaasta. Tilan koko 131 m² Tilatyyppi Toimisto
IdeaStructura Oy

IdeaStructura Oy on suomalainen vuonna 2011 perustettu rakennusalan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. IdeaStructura työllistää yli 100 ihmistä, ja heillä on toimipisteet Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Tampereella. Yritys tarjoaa asiakkailleen mm. elementtisuunnittelua, korjausrakentamisen palveluita, sisäilmatutkimuksia, kuntotutkimuksia sekä arkkitehtipalveluja. Yrityksen asiakkaita ovat rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaiset sekä taloyhtiöt. 

 

Lue lisää yrityksen palveluista