Solo Health

Solo Health Oy:n tilanhaku käynnistyi keväällä 2021, kun yrityksen liiketoiminta kasvoi. Aiemmin kahtena eri yrityksenä toimineet Reseptori Oy ja Solo Health Oy yhdistyivät, jolloin uusille, suuremmille toimitiloille syntyi tarve.  

”Etsimme toimitiloja alun perin Meilahden alueelta, jossa iso osa sidosryhmistämme myös toimivat, mutta alue osoittautui haastavaksi kriteereillemme. Aloimme välittäjän kanssa miettiä Pasilaa alueena, jonne kaikkien työntekijöidemme olisi helppo kulkea myös julkisella liikenteellä”, kertoo Solo Health Oy:n kehitysjohtaja Teemu Känkänen. 

 

Bureaun välittäjä kartoitti uusia toimistotiloja muun muassa Meilahden, Helsingin keskustan ja Pasilan alueilta. Tilanhaussa merkittävin kriteeri oli tilan kunto ja se, ettei muutostöitä tarvitsisi tehdä. ”Aloitimme toimitilojen etsimisen selailemalla kohdeilmoituksia netissä ja kiinnostavan tilan löydyttyä jätin yhteydenottopyynnön, jonka jälkeen Bureaun välittäjä oli meihin pian yhteydessä. He ottivat asian hoitaakseen nopeasti ja hoitivat tilojen etsinnän hienosti alusta loppuun. Suosittelisimme Bureauta myös muille”, Känkänen kertoo. 

 

Solo Health Oy pääsi muuttamaan uusiin tiloihinsa toukokuussa 2021. Uudet muuttovalmiit toimistotilat löytyivät osoitteesta Ratamestarinkatu 7 B, kauppakeskus Triplan välittömästä läheisyydestä.  

 

Aloitimme toimitilojen etsimisen selailemalla kohdeilmoituksia netissä ja kiinnostavan tilan löydyttyä jätin yhteydenottopyynnön, jonka jälkeen Bureaun välittäjä oli meihin pian yhteydessä. He ottivat asian hoitaakseen nopeasti ja hoitivat tilojen etsinnän hienosti alusta loppuun. Suosittelisimme Bureauta myös muille.

Teemu Känkänen Kehitysjohtaja, Solo Health
Haaste Asiakas etsi muuttovalmista toimistotilaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta liiketoiminnan kasvaessa. Ratkaisu Uudet toimitilat löytyivät Pasilasta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta. Lyhyt matka myös Helsingin keskustaan. Tilan koko 201 m² Tilatyyppi Toimisto
Solo Health

Solo Health Oy on vuonna 2019 perustettu kotimainen, ketjuihin ja perinteisiin terveyspalvelutarjoajiin kuulumaton itsenäinen toimija. Solo Health Oy:n intohimona on terveydenhuollon digitaaliset palveluratkaisut, ja niiden tuominen kaikkien saataville edulliseen hintaan. 

 

Yritys on erikoistunut etäpalveluiden lisäksi terveydenhuollon asiantuntijoiden, kuten lääkärien ja hoitajien vuokraukseen. Yrityksessä työskentelee jo pitkään uraa luoneita terveyden- ja sairaanhoitoalan ammattilaisia ja yrityksen tahtotilana on luoda lääkärien työn arkeen mielekkyyttä sekä merkityksellisyyttä.

 

Lue lisää Solo Healthin palveluista