Toimistotilat Aviapolis

Onko yritykselläsi etsinnässä uudet toimistotilat Vantaan Aviapoliksesta? Meiltä saat yhdellä yhteydenotolla kaikki vuokrattavat vapaat toimisto- ja muut toimitilat Aviapoliksen alueelta.

 

Miten prosessi etenee?

 

Olemme apunasi koko toimitilahakuprosessin ajan. Aloitamme prosessin kartoittamalla tilatarpeenne. Sen jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat toimitilavaihtoehtot Aviapoliksesta tai muualta haluamiltanne alueilta. Valittuanne kiinnostavimmat kohteet, järjestämme kohdekierrokset toimitilojen omistajien kanssa. Sopivan toimistotilan löydyttyä aloitamme sopimusneuvottelut, joissa sovitaan myös tilaa koskevista muutostöistä. Kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, on jäljellä enää sopimuksen allekirjoitus ja muutto uusiin toimitiloihin.

 

Tilaa hakiessa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan tai muuten erinomainen juuri teidän yrityksellenne, mutta se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on ongelma usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Lue vinkkimme uusien toimitilojen hankintaan.

Toimitilat Aviapoliksessa

Aviapolis, Vantaan kaupunginosa, on tunnettu kansainvälisestä lentokentästään ja liiketoimintakeskittymästään. Alueella sijaitsee myös useita moderneja toimistotiloja, jotka edustavat tulevaisuuden työympäristöjen suunnannäyttäjiä. Aviapoliksessa toimivat yritykset hyötyvät alueen monipuolisista palveluista ja alueella on hyvä julkinen liikenne sekä runsaasti pysäköintitilaa.

 

Yksi Aviapoliksen vetovoimatekijöistä on sen erinomainen sijainti. Helsinki-Vantaan lentoasema on yksi Pohjoismaiden vilkkaimmista lentokentistä ja toimii tärkeänä solmukohtana kansainväliselle liikenteelle. Tämä tekee Aviapoliksesta loistavan paikan yrityksille, jotka ovat riippuvaisia kansainvälisestä matkustuksesta tai logistiikasta. Lähellä oleva Kehä III ja moottoritiet mahdollistavat myös helpon pääsyn eri puolille pääkaupunkiseutua.

 

Toinen merkittävä etu Aviapoliksessa toimiville yrityksille on alueen hyvin kehittynyt infrastruktuuri. Alueella on runsaasti moderneja ja korkeatasoisia toimitiloja, jotka vastaavat erilaisten yritysten tarpeisiin. Monet kiinteistöt tarjoavat myös lisäpalveluita, kuten kokoustiloja, ravintoloita ja pysäköintipaikkoja, mikä helpottaa yritysten arkea ja mahdollistaa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyden.

Aviapoliksen alueella toimii useita business parkeja, jotka tarjoavat modernien toimistotilojen lisäksi monipuolisia palveluita ja verkostoitumismahdollisuuksia. Näihin kuuluvat esimerkiksi Technopolis Aviapolis, joka on yksi Suomen suurimmista business parkeista, sekä Aviabulevardi Business Park. Nämä yrityspuistot tarjoavat erilaisia tiloja erikokoisille yrityksille ja niissä järjestetään säännöllisesti tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia.

 

Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo sijaitsevat lähellä Aviapolista ja tarjoavat erinomaiset palvelut sekä lukuisia lounasravintolavaihtoehtoja. Alueella on myös useita hotelleja sekä erikoisliikkeitä. Lisäksi Aviapoliksessa on vahva osaamiskeskittymä lentokenttään liittyvillä aloilla. Alueella toimii muun muassa lentoyhtiöitä, logistiikkayrityksiä, matkailualan toimijoita sekä koulutus- ja tutkimuslaitoksia. Tämä luo synergiaetuja yrityksille, jotka voivat hyödyntää alueen asiantuntemusta ja verkostoja omassa liiketoiminnassaan.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Aviapoliksesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.