Toimistotilat Aviapolis

Onko yritykselläsi etsinnässä uudet toimistotilat Vantaan Aviapoliksesta? Meiltä saat yhdellä yhteydenotolla kaikki vuokrattavat vapaat toimisto- ja muut toimitilat Aviapoliksen alueelta.

 

Miten prosessi etenee?

Olemme apunasi koko toimitilahakuprosessin ajan. Aloitamme prosessin kartoittamalla tilatarpeenne. Sen jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat toimitilavaihtoehtot. Valittuanne kiinnostavimmat kohteet, järjestämme kohdekierrokset toimitilojen omistajien kanssa. Sopivan toimistotilan löydyttyä aloitamme sopimusneuvottelut, joissa sovitaan myös tilaa koskevista muutostöistä. Kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, on jäljellä enää sopimuksen allekirjoitus ja muutto uusiin toimitiloihin.

 

Tilaa hakiessa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan tai muuten erinomainen juuri teidän yrityksellenne, mutta se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on ongelma usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Lue vinkkimme uusien toimitilojen hankintaan.

Toimitilat Aviapoliksessa

 

Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvavista yritysalueista sekä työpaikkakeskittymistä. Erinomaisen sijaintinsa ja hyvien liikenneyhteyksien vuoksi se tulee kasvamaan työpaikkakeskittymänä lähivuosina, houkuttaen myös kansainvälisiä yrityksiä. Toimitilavaihtoehtoja löytyy monenlaisten yrityksen tarpeisiin.

 

Aviapoliksen alueella on paljon nykyajan vaatimukset täyttäviä Business Parkeja. Nämä Business Parkit pystyvät tarjoamaan yrityksille erinomaiset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Lisäksi alueelta löytyy varasto- ja logistiikkatiloja, joiden yhteydessä on vuokrattavana toimistotiloja. Lentokentän vierestä Teknobulevardilta löytyy Technopoliksen iso toimistokokonaisuus ja Karhumäentieltä lähes uutta, modernia toimistotilaa Aviabulevardi I ja II:ssa. Lähempänä Kehä III:sta on isot Business Parkit Gate8 ja Plaza Business Park, jotka sijaitsevat vastapäätä Kauppakeskus Jumboa.

 

Muut toimitilat Vantaalla

 

Vantaa ja sen toimitilatarjonta keskittyy pääosin Kehä III:n, Tuusulanväylän, Lahdentien tai Hämeenlinnanväylän varrelle ja näiden lähiympäristöihin. Tarjolla on monen tasoisia toimisto-, liike- ja myymälätiloja sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja. Toimitiloja löytyy jokaisen tarpeisiin. On modernia toimistotilaa ja hieman vanhempaa tilakantaa alkaen pienestä yksittäisestä toimistohuoneesta isoon koko kerroksen kattavaan toimistotilaan. Myös hyväkuntoista varasto- ja logistiikkatilaa löytyy.

 

Bureau Toimitilat

 

Bureau Toimitilat pystyy vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Kannattaa myös huomioida se, että kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Aviapoliksen ja muun Vantaan alueella.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.