Toimistotilat Ruoholahti

Onko sinulla tai yritykselläsi tarve uusille toimitiloille Ruoholahden alueelta? Me voimme auttaa sinua, sillä yhdellä yhteydenotolla pystymme tarjoamaan teille kaikki vapaana olevat toimistotilat ja muut toimitilat Ruoholahden alueelta.

 

Miten Bureau Toimitilat auttaa tilanhakuprosessissa?

Hoidamme puolestasi koko tilanhakuprosessin. Kartoitamme tarkasti yrityksenne toimitilatarpeen ja etsimme kriteerejänne vastaavat toimitilakohteet. Me järjestämme kohdekierrokset teitä kiinnostaviin kohteisiin ja olemme puolestanne yhteydessä tilojen omistajiin. Lisäksi olemme apunanne koko sopimusneuvottelujen ajan.

 

Meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat, joista varmasti löytyy teille paras toimitilavaihtoehto. Emme saa markkinoida julkisesti kaikkia vapaita toimitiloja, joten nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Tilanhaussa on hyvä muistaa myös se, että harva kohde on täysin valmis juuri teidän tarpeisiinne. Lähes kaikki tilat muokataan tai ehostetetaan tulevan vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Ruoholahden vuokrattavat toimistotilat

 

Ruoholahti on yksi Helsingin nopeimmin kasvavista alueista, joka houkuttelee yrityksiä ja työntekijöitä monipuolisilla toimistotiloillaan. Alueella on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille, jotka etsivät modernia ja viihtyisää työympäristöä.

 

Merellisen Ruoholahden toimistotilat ovat pääosin keskittyneet Ruoholahdenkadun, Porkkalankadun, Itämerenkadun ja Salmisaarenrannan alueille. Vaihtoehtoina on niin vanhoja kuin uusiakin kiinteistöjä. Toimistot ovat suurimmalta osin modernia tilaa, jotka on helppo muokata tehokkaiksi, nykyaikaisten vaatimusten tasoisiksi toimitiloiksi.

 

Ruoholahden toimistotilojen monipuolisuus houkuttelee yrityksiä alueelle, sillä jokainen voi löytää juuri omiin tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuville, mikä tekee siitä erittäin kätevän paikan työskennellä. Lisäksi alueella on runsaasti ravintoloita ja muita palveluita, jotka tekevät työpäivän sujuvammaksi.

 

Muuntojoustavia ja moderneja toimistotiloja löytyy esimerkiksi Technopolis Ruoholahdesta, joka sijaitsee Salmisaaren alueella, aivan Länsiväylän juurella. Kiinteistölle johtava ajoramppi nopeuttaa ajomatkaa ruuhka-aikoina. Lisäksi metrolta kampuksen pihalle kuljettava minibussi helpottaa julkisilla liikkuvia. Kiinteistöllä on suuri pysäköintihalli ja runsaasti myös sähköautojen latauspaikkoja. Technopolis tarjoaa laadukkaat kahvila- ja ravintolapalvelut, sekä kokoustilat monenlaisiin tarpeisiin.

 

Ruoholahden alue tunnetaan yhtenä pääkaupunkiseudun teknologia-alan keskittymistä. Tämäkin alue tulee kehittymään seuraavien vuosien aikana uusien kiinteistöjen ansiosta. Esimerkiksi vuonna 2024 valmistuva We Land vie toimistorakennusten aula- ja palvelukonseptit täysin uudelle tasolle. Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, sille tavoitellaan BREEAM Outstanding -tason ympäristösertifikaattia. Rakennukseen tulee modernien toimistotilojen lisäksi 14. kerroksen näköalaravintola, kahvila ja neljä muuta ravintolaa, jotka parantavat koko Ruoholahden alueen lounasravintolavalikoimaa.

 

 

Ruoholahden kulkuyhteydet ja palvelutarjonta

 

Mikäli haluat työpaikallesi hyvät kulkuyhteydet niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla, on Ruoholahti erinomainen vaihtoehto tähän tarkoitukseen. Ruoholahti on osa eteläistä Helsinkiä, jonne on hyvät kulkuyhteydet Länsiväylää pitkin. Lisäksi alueen läpi kulkevat metro ja useat bussit. Alueella on myös useita parkkihalleja.

 

 

Ruoholahden alueella on myös monipuolinen palvelutarjonta, joihin lukeutuvat mm. Kauppakeskus Ruoholahti ja useat lounasravintolat. Ruoholahdessa toimii edelleen myös legendaarinen Kaapelitehdas, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia messuista konsertteihin. Sen tiloissa toimii myös museoita, taidekouluja, erilaisia yhdistyksiä sekä yrityksiä. Keskustankin monipuoliset palvelut sijaitsevat vain muutaman minuutin metromatkan päässä.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Ruoholahdesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.