Toimistotilat Ruoholahti

Onko sinulla tai yritykselläsi tarve uusille toimitiloille Ruoholahden alueelta? Me voimme auttaa sinua, sillä yhdellä yhteydenotolla pystymme tarjoamaan teille kaikki vapaana olevat toimistotilat ja muut toimitilat Ruoholahden alueelta.

 

Miten Bureau Toimitilat auttaa tilanhakuprosessissa?

Hoidamme puolestasi koko tilanhakuprosessin. Kartoitamme tarkasti teidän toimitilatarpeenne ja etsimme kriteerejänne vastaavat toimitilakohteet. Me järjestämme kohdekierrokset teitä kiinnostaviin kohteisiin ja olemme puolestanne yhteydessä tilojen omistajiin. Lisäksi olemme apunanne koko sopimusneuvottelujen ajan.

 

Meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat, joista varmasti löytyy teille paras toimitilavaihtoehto. Emme saa markkinoida julkisesti kaikkia vapaita toimitiloja, joten nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Tilanhaussa on hyvä muistaa myös se, että harva kohde on täysin valmis juuri teidän tarpeisiinne. Lähes kaikki tilat muokataan tai ehostetetaan tulevan vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Toimistotilat Ruoholahdessa

 

Merellisen Ruoholahden toimistotilat ovat pääosin keskittyneet Ruoholahdenkadun, Porkkalankadun, Itämerenkadun ja Salmisaarenrannan alueille. Vaihtoehtoina on niin vanhat kuin uudetkin kiinteistöt. Lisäksi alueella on monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Toimistot ovat suurimmalta osin modernia tilaa, jotka on helppo muokata tehokkaiksi, nykyaikaisten vaatimusten tasoisiksi toimitiloiksi.

 

Ruoholahden alue tunnetaan yhtenä pk-seudun teknologia-alan keskittymistä. Tämäkin alue tulee kehittymään seuraavien vuosien aikana uusien kiinteistöjen ansiosta. Mm. NCC:llä on suunnitteilla We Land -rakennus, jonka tavoitteena on nostaa Ruoholahden imago yhdeksi houkuttelevimmista alueista pääkonttoreille. Kiinteistön tarkoituksena on palvella niin toimistokäyttäjiä kuin alueen asukkaitakin. Lisäksi vanhoja kiinteistöjä (tällä hetkellä mm. Porkkalankatu 3 ja Itämerenkatu 3) saneerataan uutta vastaaviksi toimitiloiksi.

 

Ruoholahden kulkuyhteydet ja palvelutarjonta

 

Mikäli haluat työpaikallesi hyvät kulkuyhteydet niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla, on Ruoholahti erinomainen vaihtoehto tähän tarkoitukseen. Ruoholahti on osa eteläistä Helsinkiä, jonne on hyvät kulkuyhteydet Länsiväylää pitkin. Lisäksi alueen läpi kulkevat metro ja useat bussit.

 

Ruoholahden alueella on myös monipuolinen palvelutarjonta, joihin lukeutuvat mm. Kauppakeskus Ruoholahti ja useat lounasravintolat. Ruoholahdessa toimii edelleen myös legendaarinen Kaapelitehdas, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia messuista konsertteihin. Sen tiloissa toimii myös museoita, taidekouluja, erilaisia yhdistyksiä sekä yrityksiä. Toimisto- tai muut toimitilat ovat siis alueella aina laajan palvelukattauksen lähellä.

 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.