Toimitilat Hakaniemi

Miksi valita Bureau Toimitilat?

 

Meillä on välityksessä kaikkien suurten kiinteistönomistajien vapaat ja vapautuvat toimitilat. Teemme yhteistyötä myös lukuisten pienten kiinteistönomistajien kanssa ja yhteistyöverkostomme kasvaa aktiivisesti koko ajan. Laajan verkostomme avulla pystymme vastaamaan yrityksesi toimitilatarpeisiin ja tarjoamaan yhdellä yhteydenotolla kaikki yrityksesi kriteereihin sopivat toimitilat Hakaniemen alueelta.

Toimisto- ja liiketilat Hakaniemi

 

Hakaniemen merellinen alue sijaitsee itäisessä kantakaupungissa Helsingissä. Alue on voimakkaassa kehityksessä, ja sen vetovoimainen sijainti on Helsingin parhaimmistoa. Alue tarjoaa loistavat puitteet ja palvelut yrityksesi liiketoiminnan tueksi.  Vuokrattavia toimisto- ja liiketiloja löytyy monipuolisesti jokaiseen tarpeeseen – niin pienille, kuin suurillekin yrityksille.

 

Hakaniemen Siltasaari 10 on uudiskohde Hakaniemen sydämessä. Historialliset kohtaamispaikat ja maamerkkirakennukset saavat Siltasaari 10:n ansiosta ympärilleen modernin työympäristön ja upeat yksilölliset toimisto- ja liiketilat. Kohteessa toimii muun muassa upea ravintolakeskittymä, päivittäistavarakauppa, sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Hanke herättää uudelleen eloon kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kiinteistön, jonka ympärillä palvelee Hakaniemen alkuperäiset kauppapaikat, kuten Kauppahalli ja Hakaniemen tori.

 

Vuokrattavaa toimitilaa löytyy Siltasaarenkadun lisäksi myös Ympyrätalosta. Ympyrätalo eli Siltasaarenkatu 18-20 on tunnettu maamerkki ja yksi Hakaniemen keskeisimmistä kohtaamispaikoista. Se sijaitsee Siltasaarenkadun, Eläintarhantien ja Porthaninrinteen keskiössä. Kiinteistö valmistui vuonna 1968 KOP:in käyttöön ja sen ovat suunnitelleet Heikki ja Kaisa Siren. Rakennuksen julkisivu, sisäänkäynnit, sisäpiha ja porraskäytävät ovat suojeltuja. Kiinteistössä on vuokrattavissa upeita, valoisia toimisto- ja liiketiloja, joita on mahdollista muokata joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Tilat ovat modernisoituja ja varusteltu nykyaikaisella talotekniikalla. Kiinteistön päivittäistavarakauppa, ravintola ja apteekki lisäävät erinomaista palveluvalikoimaa käden ulottuvilla.

 

Hakaniemen ja Kallion rajalle on tulossa myös uudiskohde Lyyran toimistotalo. Lyyra tulee olemaan alueen uusi, yksi kaupungin elävimmistä keskipisteistä, joka tarjoaa joustavia tiloja erilaisille toimijoille. Lyyra on tieteen ja talouden kortteli, joka tulee tarjoamaan ennennäkemättömän laajat palvelut ja upeat nykyaikaiset tilat. Metroasemalta on suora kulku kiinteistön ravintolamaailmaan, sekä uusiin toimistotiloihin. Korttelin rakennusurakka on alkanut tammikuussa 2020, ja aukeaa vuonna 2022. Alueen tilat tullaan viemään käsistä, joten varmista yrityksesi huippupaikka nyt meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.