Toimistotila, Pasila

Pasilanraitio 5 - 536.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrataan hyväkuntoista toimistotilaa Pasilasta.

Tämä 536m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Se koostuu avotilasta ja erikokoisista toimistohuoneista. Lisäksi tilassa on siisti keittiö, jossa ruuanlaittomahdollisuus. Sisäänkäynti tilaan tapahtuu Fredriksberginkadun puolelta. Tila on mahdollista vuokrata yhdessä viereisen 384m2 toimiston kanssa, jolloin kokonaispinta-ala on 920m2.

Pasilanraitio 5 sijaitsee Länsi-Pasilassa. Kiinteistön tilat ovat jäähdytyksellä varustettuja ja ne ovat muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vieressä sijaitseva Tripla tarjoaa monipuoliset palvelut kävelyetäisyydeltä. Pasilan alue kehittyy koko ajan merkittävämmäksi kaupunginosaksi niin työpaikkojen kuin asumisenkin suhteen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Pasilanraitio 5
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 536.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 14.5 - 18.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Pasilanraitio 5 sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä, Länsi-Pasilassa rautatieaseman läheisyydessä kysytyllä ja toimivalla toimistoalueella. Kaikki paikallis- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan asemalla. Raitiovaunu- ja linja-autoyhteydet ovat erinomaiset.
Palvelut Lähialueen palvelut, kuten messukeskus, erilaiset luentosalit, Pasilan aseman palvelut, päivittäistavarakaupat, kahvilat ja ravintolat ovat helposti saavutettavissa. Kiinteistössä on lounasravintola, jäähdyttävä ilmastointi sekä kuntosali, sauna- ja kokoustilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo