Toimistotila, Pitäjänmäki

Hiomotie 30 - 398.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana hyväkuntoista toimistotilaa Pitäjänmäellä.

Tämä 398m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila on pääosin huoneellista ja sisältää omat sosiaalitilat. Kuvat ovat kiinteistön mallitoimistosta. Toimistossa on jäähdytys, ja se on mahdollista remontoida yrityksesi näköiseksi.

Kiinteistö on kuusikerroksinen toimistorakennus, joka on rakennettu vuonna 2000. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Vihdintietä. Kiinteistössä on parkkihalli, josta on hissiyhteys kerroksiin. Kerroksiin on myös tavarahissiyhteys.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Hiomotie 30
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 398.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 15.9 - 19.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Vihdintietä ja Kehä I:stä pitkin. Valimon junaseisake lyhyen matkan päässä. Hyvät bussiyhteydet.
Palvelut Kiinteistössä on suihkutilat pyöräilijoille. Lähellä useita lounasravintoloita, kuntosaleja, huoltoasema ja päivittäistavarakauppa. Kilometrin säteellä Talin tenniskeskus sekä jalkapallohalli. Lyhyt ajomatka kauppakeskus Kaareen ja Selloon. Pysäköintitilaa pihalla ja parkkihallissa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo