Toimistotila, Ruoholahti

Energiakatu 6 - 2000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa toimistotilaaa Technopolis Ruoholahden neljännessä vaiheessa.

Vuokrattavana 2000 m2 toimistotilaa erinomaisella sijainnilla Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Toimistoista tulee modernit ja tilatehokkaat. Tulevalla vuokralaisella on nyt hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan uusiin toimitiloihinsa.

Ruoholahti 4 tarjoaa pääkonttoritasoiset sekä muuntojoustavat toimitilat eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Lisäksi tarjolla on Technopolis-konseptin mukaiset monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut, upeat merinäköalat ja loistavat kulkuyhteydet.

Kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa yhteensä 8 800m2 kahdeksassa kerroksessa. Kerroskoko 1.-5. kerroksissa on n. 1 500m2 ja työpisteitä löytyy jopa noin 150 henkilölle. Kerroskoko 6.-8. kerroksissa on n. 700m2. Kerrokset on mahdollista jakaa usealle käyttäjälle. Kysy lisää eri tilavaihtoehdoista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Energiakatu 6
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2000.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet eri puolille, kohde sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä. Länsiväylältä on oma liittymä toimistokeskittymään. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet busseilla ja metrolla. Keskustaan noin 2 km matka. Technopoliksen ja Ruoholahden metroaseman välillä kulkee ruuhka-aikoina "shuttle bus" 6 minuutin välein.
Palvelut Monipuoliset palvelut käyttäjien tarpeiden mukaan, runsaasti parkkitilaa, lähiympäristössä useita lounasravintoloita sekä liikuntakeskus. Tarjolla mm. ravintola- ja kahvilapalvelut, videoneuvottelutilat, edustustilat, terveys- ja hyvinvointipalvelut, kuntosali, Business Lounge, kalustus- ja muuttopalvelut sekä rahoitus- ja innovaatiopalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo