Toimistotila, Pitäjänmäki

Purotie 1 - 250.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Helsingissä, Pitäjänmäellä.

Tämä tila on kooltaan 250m2 ja se sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimistossa on isot ikkunat ja se on valoisa. Tilaa on mahdollista räätälöidä vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat havainnekuvia remontoiduista tiloista.

Purotie 1 on liike- ja toimistokiinteistö, joka sijatsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pitäjänmäellä. Kiinteistölle on helppo saapua niin julkisilla kuin omalla autollakin. Autopaikkoja on vuokrattavissa autohallista. Kiinteistön tilat ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Purotie 1
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 250.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 13 - 17€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet henkilöautolla, linja-autolla sekä junalla Valimon seisakkeelta. Raide-Jokerin pysäkki kiinteistön edessä.
Palvelut Alakerrassa toimii ravintola, josta saa myös lounasta. Autopaikkoja vuokrattavissa autohallista. Kuntosali. Tien toisella puolella päivittäistavarakauppa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo